Renée
Renée | LinkedIn Life 26 aug 2019

Cancel je plannen voor donderdag en kom met de meiden naar The Banging Butcher Bingo

We weten niet wat je donderdagavond gepland hebt, maar het is hoog tijd om je plannen te veranderen. The Banging Butcher Bingo staat op het programma in Amsterdam en geloof ons. Hier wil je bij zijn als je wel zin hebt in een bingofeestje.

Is het alweer veel te lang geleden dat je bingo hebt gespeeld? Dan kun je daar donderdag verandering in brengen. The Banging Butcher Bingo staat namelijk compleet in het teken van dit te leuke spel en jij kunt erbij zijn.

The Banging Butcher Bingo

De avond wordt georganiseerd door The Butcher en het is niet de gemiddelde bingo avond die je gewend bent. “Het is een te gekke en geheimzinnige party met DJ’s, de meest heerlijke dansbeats en vooral veel gekkigheid. Het is luid. Veel emotie. En geen regels.”

Er zijn sowieso burgers en flessen drank, dus dat zijn überhaupt al goede ingrediënten voor een leuke avond. Vanaf 19:00 uur ben je welkom bij de gekste bingo van Amsterdam en wie weet neem je aan het einde van de avond een leuke prijs mee naar huis. Bekijk het Facebook evenement voor meer informatie.

Praktische informatie
The Butcher Social Club – Amsterdam
Overhoeksplein 7, 1031 KS Amsterdam
19:00 uur tot 23:30 uur

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Cancel je plannen voor donderdag en kom met de meiden naar The Banging Butcher Bingo
Sluiten