Hier wil je heen! Dit restaurant serveert burgers van 2,5 kilo om te delen met de meiden

Eten jij en je meiden niets liever dan een goede burger? Dan hebben wij jullie droomrestaurant gevonden. Bel je vriendinnen maar vast op, want ze verkopen bij restaurant Bij Bart burgers van 2,5 kilo. Jep, die zijn gigantisch. Met gierende banden naar Amersfoort, want daar vind je deze geweldige zaak.

Zet die calorieënteller maar uit, want je begrijpt dat deze burger niet Sonja Bakker-proof is. Maar hemels, dat is ‘ie dan weer wel.

Dit restaurant verkoopt burgers van 2,5 kilo om te delen met de meiden

Het idee begon als grapje. De eigenaar van restaurant Bij Bart zei tegen een medewerker die graag burgers eet dat hij een burger ging maken waar zelfs hij vol van zou zitten, en zo werd The Big Bart geboren. De burger bestaat uit een heel Turks brood, spek, kaas, sla, uien, de burgersaus van Bart en een Black Angus burger van 2,5 kilo. Houd je vast, deze burger bevat rond de 6000 calorieën. Maar als je ‘m deelt is dat alweer een stuk minder per portie.

Voor mensen met serieuze honger: The Big Bart. 2,5 kilo schoon aan de haak. Black angus burger met spek, kaas, sla, ui, augurk en onze eigen burgersaus. 💪🏼 Kleine aanvulling: deze burger kost €39,50 en moet minimaal een dag van tevoren gereserveerd worden! Je kan hem met meerdere mensen eten, maar krijg je hem alleen op? Dan krijg je hem van ons! Lukt het met z’n tweeën? Dan kom je op onze hall of fame! ———————— #bijbart #etenbijbart #uiteten #hoogland #amersfoort #bigburger #thebigbart #blackangus #alleenopreservering #megaburger

222 Likes, 78 Comments – Bij Bart (@bijbart) on Instagram: “Voor mensen met serieuze honger: The Big Bart. 2,5 kilo schoon aan de haak. Black angus burger met…”

Voor €39,95 bestel je de burger, wat niet veel geld is voor zoveel eten. Houd jij wel van een uitdaging? Bestel ‘m dan in je eentje, want als je deze burger alleen opkrijgt is ‘ie van het huis.

Lees ook: Er bestaat dus een carpaccio hamburger en hier eet je ‘m

AD

Reageer op artikel:
Hier wil je heen! Dit restaurant serveert burgers van 2,5 kilo om te delen met de meiden
Sluiten