Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 18 okt 2017

OMG! The Chippendales komen naar Nederland dus bereid je voor op zwoele avonden

Van mannen krijgen we maar geen genoeg. En al helemaal niet als ze naast een knappe kop en een lichaam waar je u tegen zegt, ook haast geen kleren aan hebben. Binnenkort kun je een hele avond ongegeneerd van ze genieten, want de schaars gekleden mannen van The Chippendales komen naar Nederland. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen.

Een avond samen met andere gillende vrouwen kijken naar gespierde lichamen, dat klinkt toch als de avond van je leven? Dat dachten wij ook.

The Chippendales in Nederland

Dit keer hoef je niet voor ze naar Londen, Parijs, Milaan of de Verenigde Staten te reizen. Nee, ze komen gewoon naar jou toe. En je hoeft nog niet eens in de Randstad te wonen want ze reizen door het he-le land. Oh my!

De tournee heet Best.Night.Ever. De mannen geven maar liefst negentien shows weg in de maand december en in de maand april. Zo vindt de eerste show plaats op 20 december bij de Rijswijkse Schouwburg. In het complete programma kun je zien dat het sensationele spektakelstuk ook te zien is in onder meer Roermond, Amsterdam, Terneuzen, Utrecht en Zwolle.

En oh ja, de mannen hebben nog een boodschap voor je:

Nog meer lekkere mannen: Deze hete brandweermannen poseren met schattige dieren en het is het beste dat je vandaag gaat zien

Reageer op artikel:
OMG! The Chippendales komen naar Nederland dus bereid je voor op zwoele avonden
Sluiten