Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 21 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Kerstliefhebbers opgelet: Netflix komt met The Christmas Chronicles 2

Hoewel buiten de zon nog volop schijnt, weten we ook dat het vanaf woensdag uit met de pret is. Nou ja, met de pret.. het is stiekem best heerlijk dat het weer wat kouder wordt. Want dat betekent onder andere dat kerst er weer sneller aan zit te komen. Wij kunnen niet wachten. En Netflix zo te zien ook niet, want zij hebben hun allereerste kerstfilm van 2020 bekend gemaakt – The Christmas Chronicles 2.

En dit zal sneller zijn dan jij zult denken…

The Christmas Chronicles 2

Het is hoog tijd voor een vervolg aangezien het eerste deel van de te leuke kerstfilm alweer verscheen in 2018. Kan je je het nog herinneren? Ook in het tweede deel gaan we weer op pad met de Kerstman. Maar in het tweede deel gaat ook zijn vrouw mee (die zagen we bij het eerste deel alleen op het einde).

Daarnaast komen we erachter dat de vrouw van de kerstman degene is die het dorp heeft gebouwd waarin de kerstman leeft, maar hoe komt het dan dat we zo weinig weten over haar? Daar komen we nog achter.. En oh ja, leuk feitje: de kerstvrouw wordt gespeeld door Goldie Hawn.

Eerste deel

Voor degene die het eerste deel nog niet gezien hebben óf voor degene die wel een kleine opfrisser kunnen gebruiken, hierbij een samenvatting. In het eerste deel zagen we hoe broer en zus Teddy en Kate een plan met elkaar smeden om de kerstman met kerstavond op te wachten en hem te filmen.

Maar dit ging finaal mis: ze lieten per ongeluk de slee van de Kerstman kapot gaan. Om de Kerstman tegemoet te komen, bleven ze de hele nacht bij de Kerstman om zo alsnog het kerstfeest te redden.

Deel twee op Netflix

Nu vraag je je zeker af: ‘wanneer komt deze te leuke kerstfilm op Netflix?’ Well, we can tell you. Het goede nieuws is dat Netflix al een datum bekend heeft gemaakt: vanaf woensdag 25 november kun je The Christmas Chronicles 2 kijken. Hoe leuk wil je het feestseizoen aftrappen?

Om alvast een beetje in de sferen te komen hebben we hieronder alvast de eerste teaser geplaatst die Netflix heeft vrijgegeven.

Lees ook: Kerstliefhebbers opgelet: op deze datum beginnen de kerstshows bij de Intratuin

Reageer op artikel:
Kerstliefhebbers opgelet: Netflix komt met The Christmas Chronicles 2
Sluiten