Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 28 juni 2018

Vakantie boekentip: The Devil Wears Prada heeft een deel 2

Oh yes! The Devil Wears Prada was eerder al één van de leukste boeken ooit, en daarvan is nu een deel 2 beschikbaar. Dit leest heerlijk weg op vakantie, onderweg naar de studie of naar het werk. Wij kunnen geen genoeg krijgen van de romantiek, de bitchy boss, de job, het leven en de geweldige kleding.

Spit jouw kledingkast maar vast door want The Devil Wears Prada (deel 2!), zorgt voor veel inspiratie. Na 2 jaar kunnen wij weer genieten van een vervolg van het óh-zo fijne boek. We zouden er haast van gaan spijbelen, zo leuk.

The Devil Wears Prada

When Life Gives You Lululemons, is de titel van het vervolg. Hierin gaat het verhaal van Emily Charltonen Miranda Priestly verder. Emily was een van de assistentes van Miranda in het eerste deel, maar is gegroeid in haar carrière en is nu een knappe imagoconsulent.

Het verhaal speelt zich af in de buitenwijken van Greenwich, iedereen en alles is hier netjes verzorgd. Maar dat is niet waar Emily het voor doet, alleen het allerbeste past bij haar. Zij werkt in Hollywood en geeft alleen de meest bekende celebrities haar speciale advies.

Deel 2

Ze lijkt superieur aan alles en iedereen, tot de jongere garde haar inhaalt. Emily snapt niks van sociale media en raakt hierdoor meerdere klanten kwijt. Tot Karolina Hartwell haar hulp nodig heeft. Zij is de vrouw van de senator (en een mega hot model), en maakt een grote fout.

Ze stapt achter het stuur terwijl zij gedronken heeft, en klopt vervolgens aan bij Emily. Lukt het de twee dames om hun naam te zuiveren? Dat lees jij in het langverwachte vervolg wat je voor 23 euro kan bestellen bij Bol.com.

Dit boek wordt een onmisbaar item in onze koffer, nu maar hopen dat hij niet te snel uit is. En eh, een vervolg film zien we ook wel zitten hoor.

Reageer op artikel:
Vakantie boekentip: The Devil Wears Prada heeft een deel 2
Sluiten