Zin in een Halloween Afternoon Tea? Bij dit restaurant in Amsterdam kan het volgende week

Een Afternoon Tea staat meestal in het teken van lekker eten en gezelligheid, maar bij The Duchess maken ze er dit jaar iets spookachtigs van wat je nooit meer gaat vergeten. Durf jij de Halloween Chocolate Explosion en Afternoon Tea aan?

Een Afternoon Tea met je lieve moeder of vriendinnen is hét moment om lekker bij te praten. Met de lekkerste hapjes zoals broodjes, handgemaakte macarons en warme scones geniet jij van een heerlijk kopje thee. Maar met Halloween geeft The Duchess een draai aan hun eigen Afternoon Tea en deze spooky variant bevalt ons wel.

Een Halloween Afternoon Tea boeken

Volgende week is het weer tijd voor Halloween. De leukste én engste dingen worden georganiseerd, maar wat als je gewoon wil genieten van kopjes thee en lekkere hapjes? Daarvoor ben je in Amsterdam aan het goede adres.

Van vrijdag 25 oktober tot en met donderdag 31 oktober kun jij bij The Duchess kennismaken met de griezelige versie van de bekende Afternoon Tea. Zeg maar hallo tegen een hemel van chocolade.

Wie weet schreeuw jij hier niet van angst, maar juist van geluk. Eén ding weten we zeker: na deze afternoon tea gaat jouw Halloween nooit meer hetzelfde zijn. Benieuwd waarom? Maak dan hier een reservering en kom samen met je vriendinnen of je moeder langs en ontdek het zelf.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Zin in een Halloween Afternoon Tea? Bij dit restaurant in Amsterdam kan het volgende week
Sluiten