Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 6 dec 2016

The Hills’ Heidi & Spencer krijgen een eigen reality show op YouTube

You either hate them or you love them: Heidi en Spencer. Waarschijnlijk het eerste, want het koppel had zich niet heel erg populair gemaakt in The Hills. Maar, nu laat het stel zich van een andere kant zien in hun eigen reality show. Of nou ja, ze gaan vloggen op YouTube.

Je kent Heidi en Spencer waarschijnlijk als het koppel dat altijd ruzie had met LC, oftewel Lauren Conrad. Spencer was de narcistische hufter en Heidi was het meisje dat haar lichaam volledig liet verbouwen.

Maar, je hele idee over het stel gaat veranderen. Het koppel maakt namelijk een comeback op internet en hun introductie ziet er verrassend goed, gezellig en leuk uit.

Heidi en Spencer maken een comeback

Spencer was al ontzettend verslaafd aan het Snapchatten van zijn leven. En zijn volgers smeekten hem om alsjeblieft een YouTube kanaal te nemen. And so he did.

Uren naar Heidi & Spencer kijken

Wat ook verassend is, is dat Heidi en Spencer geen hoge verwachtingen hebben van hun video’s. Ze noemen zichzelf micro-influencers en zijn blij met een klein publiek. Hebben we het echt over dezelfde mensen?

Kijk naar deze introductie en oordeel zelf:

En volg Heidi en Spencer hier.


Misschien wil je dit ook lezen:
Zo krijg je net zulk sexy haar als de Victoria’s Secret Angels

Reageer op artikel:
The Hills’ Heidi & Spencer krijgen een eigen reality show op YouTube
Sluiten