Renée
Renée | LinkedIn Life 21 aug 2018

JAAAA! The Hills komt terug en dat is het beste nieuws ooit

App je vriendinnen, want jullie droom is zojuist uitgekomen. MTV heeft aangekondigd dat The Hills een comeback maakt. En er is nog meer goed nieuws: het zou niet lang meer duren voordat The Hills weer te zien is.

Het is inmiddels twaalf jaar geleden dat seizoen één van The Hills op MTV werd uitgezonden. Waarschijnlijk baalde jij ook toen MTV besloot om de stekker uit het programma te trekken.

Zo kon je niet langer op de hoogte blijven van Lauren Conrad, haar vrienden en al hun liefdesdrama’s. Maar er is goed nieuws, want het programma komt terug.

The Hills op MTV

MTV heeft namelijk via een video aangekondigd dat er écht een nieuw seizoen komt. Als zij het zeggen, dan is het waar. Helaas keren Lauren en Kristin niet terug, maar US Weekly weet wel dat er andere castleden een comeback maken.

Niet alleen Whitney, maar ook Heidi, Spencer, Jason én Audrina laten hun gezicht weer zien. Het is ook opvallend dat je de stem van Stephanie hoort als voice-over. Zij zegt ‘It’s like we’re all growing up. It’s weird.’ Het kan dus bijna niet anders dat ze terugkeert.

Trouwe kijker van The Hills? Deze momenten kun jij je zeker nog herinneren

Wanneer keert The Hills terug?

De exacte datum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend. Maar door de woorden ‘coming soon’ weet je dat het niet heel lang meer gaat duren.

Wordt vervolgd.

Yayyyy baby! De makers van The Hills komen met nog een HEERLIJKE nieuwe serie

Reageer op artikel:
JAAAA! The Hills komt terug en dat is het beste nieuws ooit
Sluiten