wpk-admin
wpk-admin Life 9 apr 2019

Blok je agenda! Dit is wanneer The Hills: New Beginnings in Nederland wordt uitgezonden

Als tieners was er één ding waar je ons voor mocht wakker maken en waarvoor we ons hele weekend voor de tv zaten: The Hills. Toen bleek dat er een nieuw seizoen van de serie aankomt, ging ons tienerhartje dan ook een stuk sneller kloppen. Nu weten we wanneer The Hills: New Beginnings in Nederland wordt uitgezonden.]

Waar het vaak zo is dat een serie pas veel later in Nederland verschijnt dan in de Verenigde Staten, is dat met The Hills: New Beginnings gelukkig niet het geval.

Op deze datum komt The Hills: New Beginnings in Nederland op tv

De serie wordt op 24 juni in de Verenigde Staten uitgezonden en MTV maakte onlangs bekend dat hij al vanaf 30 juni in Nederland te zien is. Zo heel veel langer dan onze Amerikaanse vrienden hoeven we dus gelukkig niet te wachten.

The Hills: New Beginnings

In The Hills: New Beginnings zien we zowel oude, als nieuwe gezichten. In de trailer zagen we oude bekenden zoals Heidi en Spencer, maar ook Audrina en haar (hete) ex Justin Bobby worden herenigd in een korte clip van de show. We zijn benieuwd hoe dit gaat eindigen.

Nieuwe castleden zijn Mischa Barton en Brandon Thomas Lee. Helaas moeten we een aantal castleden van de originele show, namelijk Lauren Conrad en Kristin Cavallari missen. Toch hebben we er vertrouwen in dat het weer een heerlijke show wordt en we op 30 juni, net zoals vroeger, aan de buis gekluisterd zitten.

Lees ook: Dit is álles wat je wil weten over het nieuwe seizoen van The Hills

Reageer op artikel:
Blok je agenda! Dit is wanneer The Hills: New Beginnings in Nederland wordt uitgezonden
Sluiten