Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 3 april 2019

De eerste trailer van het nieuwe seizoen van ‘The Hills’ is uit en we kunnen niet wachten

Over een paar maandjes is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van de serie ‘The Hills’. Gisteren is de eerste trailer gelanceerd (inclusief het bekende intro nummer) en het belooft heel veel goeds.

The Hills trailer

Het is alweer jaren geleden dat de fantastische realityserie ‘The Hills‘ stopte en we zijn allemaal reuze benieuwd hoe het met de cast gaat. Bel je vriendinnen maar vast op voor een filmavondje want binnenkort kunnen we allemaal zien wat er is gebeurd in het leven van Audrina, Heidi en de rest van de cast.

Deels een nieuwe cast

Gisteravond is de trailer van ‘The Hills: New Beginnings’ gelanceerd en fans (wij) zijn mega enthousiast. De serie gaat een hele nieuwe weg inslaan met het aankomende seizoen, dat is na het zien van de trailer wel duidelijk.

Lauren Conrad en Kristin Cavallari hebben besloten niet meer hun leven te laten vastleggen door de cameraploegen. In plaats daarvan komt actrice Mischa Barton, die inmiddels goed bevriend is met de rest van de meiden uit de serie.

De trailer begint met een kleine terugblik op de vorige seizoenen en we zien vooral veel drama. Daarna komen de realitysterren in tegenwoordige tijd in beeld en zien we onder andere de knappe Brody Jenner en zijn vrienden. We moeten nog eventjes geduld hebben want 24 juni gaat de serie in première.

Reageer op artikel:
De eerste trailer van het nieuwe seizoen van ‘The Hills’ is uit en we kunnen niet wachten
Sluiten