Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 mei 2017

Netflix komt met een nieuwe fijne verslaving: The Keepers

Ben jij giga fan van Making A Murderer of Amanda Knox? Dan is deze Netflix serie jouw nieuwe verslaving. Netflix heeft afgelopen vrijdag wederom met een documentaire serie gereleased waarin een mysterieuze moord afgespeeld wordt.

Vanaf 19 mei is het mogelijk om te kijken naar The Keepers op Netflix. The Keepers is een documentaire over de moord op Zuster Cathy Cesnik, die vermoord werd in de jaren 60. En dat betekent: zeven afleveringen verslaafd aan je scherm. Heerlijk.

NCIS

Heb jij altijd al gedacht dat jouw roeping bij de NCIS lag? Dan kan je nu deze passie uitoefenen. De moord op Zuster Cathy Cesnik is namelijk nog altijd niet opgelost. Op 7 november 1969 raakt de non uit Baltimore vermist en een paar maanden later wordt zij dood gevonden. De dader is niet gepakt.

Naast het feit dat de moord op Cathy Cesnik aan het woord komt, gaat de serie ook over emotionele getuigenissen van vele seksueel misbruikte slachtoffers in Baltimore door religieuze personen. Vrienden, familie en journalisten worden in The Keepers verhoord.

Hier zie je de officiële trailer:

Heb jij jouw Inspector Gadget outfit al uit de kast getrokken? Wellicht zie jij iets, wat de rest van de wereld over het hoofd ziet. Dat zou tof zijn.

Dit wil jij ook kijken: BESTE DAG OOIT: Er komt een Gossip Girl film?!

Reageer op artikel:
Netflix komt met een nieuwe fijne verslaving: The Keepers
Sluiten