Renée
Renée | LinkedIn Life 18 april 2019

Horrorspel The Kidnap komt naar Nederland en je komt gegarandeerd huilend naar buiten

Houd je veel van escape rooms en leef je voor horrors? Dan hebben we in Nijmegen de perfecte experience voor jou gevonden. Horrorgame The Kidnap is daar te spelen en het schijnt dat mensen huilend naar buiten lopen na deze escape room, aldus AD.

Als je het niet erg vindt om spookhuizen te bezoeken en met liefde horrorfilms kijkt, kun je dit avontuur waarschijnlijk wel aan. Trommel wat medestanders op, want dan is het binnenkort jullie beurt om flink te griezelen.

Horrorgame The Kidnap naar Nijmegen

In het Nijmeegse Vasim-gebouw ben je aan het goede adres als je The Kidnap wil spelen. Maar wat kun je er precies van verwachten? Je wordt in de houdgreep genomen, meegesleept, vastgebonden en misschien zelfs opgesloten. Brrr.

Met andere woorden: je moet ervan houden. De eigenaar wil het in ieder geval niet zo bont maken dat jij ook huilend naar buiten komt, maar je weet natuurlijk niet hoe je er uiteindelijk op reageert.

Wat kost het?

Om ‘ontvoerd’ te worden dien je trouwens wel 300 euro te betalen, dus goedkoop is deze gekke ervaring zeker niet. Maar mocht je ervoor gaan, dan ben je wel één à twee uur zoet in de griezelruimte.

Lees ook: Netflix maakt eindelijk een Nederlandse horrorserie en yes, het is dit jaar al te zien

Reageer op artikel:
Horrorspel The Kidnap komt naar Nederland en je komt gegarandeerd huilend naar buiten
Sluiten