Inga Stoit
Inga Stoit Life 29 aug 2018

Deze Netflix films wil jij kijken als je The Kissing Booth geweldig vond

The Kissing Booth is een heerlijke romcom om bij weg te dromen. Het liefst kijken wij alleen maar dit soort films. En om die reden hebben wij een aantal films voor jou genoteerd. Deze passen allemaal in hetzelfde straatje en zijn geweldig leuk.

Romantische romcoms zijn altijd een goed idee. The Kissing Booth is daar een perfect voorbeeld van. Maar de films hieronder zijn minstens even leuk. Deze zijn heerlijk om te zien met jouw lover of bestie.

Endless Love

Deze heerlijke film gaat over een enorm intense liefde. Helaas wordt deze romance in de weg gestaan door een overbezorgde ouder. Het lijkt alsof de liefde verloren is, maar een liefde zo groot als deze is onverwoestbaar.

The Choice

In het begin vinden de hoofdrolspelers elkaar helemaal niks. Maar wanneer de twee buren elkaar beter leren kennen, ontstaat er iets moois. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Het is een liefdesverhaal tot in uitersten.

Safe Haven

Een mysterieuze jonge vrouw komt in een vissersdorpje wonen. Ze komt in contact met een jongeman, die haar vanaf dag één eigenlijk gelijk betoverend mooi vindt. Er bloeit iets moois op, maar de twee krijgen aardig wat problemen voor hun kiezen.

How to Lose A Guy In 10 Days

Deze film laat jou ongetwijfeld veel lachen. Het is een romantisch verhaal waarin veel humor voorkomt. De hoofdrolspelers hebben allebei één doel voor ogen wat niet bepaald samengaat. Uiteindelijk leidt dit doel tot iets prachtigs.

No Strings Attached

Slechts seks blijkt niet zo eenvoudig voor Natalie Portman en Ashton Kutcher. De twee vrienden kunnen zich niet aan deze afspraak houden. Dit proberen zij weliswaar heel hard, maar het mocht niet baten. En uiteindelijk is dat natuurlijk het mooiste ooit.

Reageer op artikel:
Deze Netflix films wil jij kijken als je The Kissing Booth geweldig vond
Sluiten