Inga Stoit
Inga Stoit Life 18 jul 2018

Yes! De film The Kissing Booth, krijgt waarschijnlijk een vervolg

De Netflix romcom The Kissing Booth was magisch mooi, en er gaan nu geruchten dat er een vervolg komt. Wat niet gek is, aangezien de trailer al binnen twee dagen; 2 miljoen views scoorde. Wij kunnen niet wachten.

Iedereen was zo lyrisch over de fantastische film, dat er een vervolg van The Kissing Booth aan schijnt te komen. Grote fans van Netflix (waaronder wij zelf natuurlijk), schreeuwen om een vervolg. En dat lijkt te werken.

The Kissing Booth

Netflix zelf heeft helaas nog geen uitspraken gedaan over het eventuele vervolg. Maar desondanks is het bewijs op een tweede deel best groot:

De auteur van The Kissing Booth laat weten dat zij zeer veel interesse heeft in een tweede deel. Op Twitter vraagt zij de fans of zij een vervolg zien zitten. Het antwoord is uiteraard: JA.

Joey King oftewel Elle (de hoofdrolspeler in de film), is minstens even enthousiast. Zij hoopt op een verhaallijn waarin zij en Noah bij elkaar blijven. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot. Zij ziet het in ieder geval enorm zitten.

Vervolg

Met een fanbase zo groot als deze is een tweede deel haast onmogelijk. De fans hebben zichzelf zelfs een naam gegeven, namelijk ‘kiss squad’. Zij zijn zo toegewijd als maar kan.

Zoals het er nu uitziet, zijn de meeste stemmen voor. Het enige wat wij nu nog nodig hebben, is de stem van Netflix. Maar dat zal vast wel goed komen.

Reageer op artikel:
Yes! De film The Kissing Booth, krijgt waarschijnlijk een vervolg
Sluiten