The law of attraction: zo krijg je alles voor elkaar wat je maar wilt

Of het nu gaat om een nieuwe baan, een date met die leuke man, een wereldreis of het bemachtigen van een designer tas, het lijkt misschien onbereikbaar, maar het is dichterbij dan ooit. Als je volgens deze regels leeft, kun je namelijk ál je dromen laten uitkomen.

Vergeet goed of slecht karma, geluk of ongeluk. Je hebt namelijk meer in de hand over je leven dan je zelf zou denken. Geluk is als een auto, je kunt zelf instappen en rijden naar waar je naar toe wilt. Het enige wat je hoeft te doen is een rijbewijs halen.

Weet wat je wilt

De eerste stap is natuurlijk weten wat je precies wilt, anders zul je het nooit bereiken. Laat je gedachten de vrije loop en denk niet meteen: ‘dit gaat toch nooit lukken’. Als alles zou kunnen, wat zou je dan willen? Hoe zou je leven er dan uit zien?

Geloof

Visualiseer wat je wilt. Doe je ogen dicht en stel je voor dat je het sollicitatiegesprek heel goed gaat en je de baan hebt gekregen. Stel je voor dat je in het vliegtuig stapt om die wereldreis te maken. Je kunt ook een prikbord ophangen met foto’s van je droom. Zo wordt je er iedere dag aan herinnert wat je wilt bereiken.

Misschien vind je het eng om in te beelden dat je al hebt bereikt wat je wilt bereiken. Omdat je bang bent dat het niet zal uitkomen. En als het niet lukt zal het pijn doen. Het zal voelen of je hebt gefaald. Maar, geloof dat wat jij wilt écht kan gebeuren. Heb vertrouwen dat het kan en je zult bewust én onbewust alles in gang zetten om te bereiken wat je wilt.

Geniet

Geniet van het leven. Het is zonde om ‘te wachten’ tot je droom uitkomt en die tijd niet te besteden zoals jij het wilt.

Durf

Wees open-minded en ga er gewoon voor. Om je doelen te bereiken zul je soms dingen moeten doen die je eng vindt. Je baan en je huis opzeggen zodat je die wereldreis kunt maken bijvoorbeeld. Of je zult dingen moeten doen die je moeilijk vindt. Maar onthoudt: niets is te moeilijk of te eng om te doen. Als je open staat voor nieuwe dingen, zullen nieuwe dingen je overkomen.

Ontvang

Als je iets écht wilt, dan geef je nooit op. Dan heb je je doel voor ogen en zul je alles doen om het te bereiken. Maar zorg wel dat je beschikbaar bent als je droom werkelijkheid kan worden. Het is als wanneer je online shopt. Je wilt iets, je bestelt het en dan is het zaak om thuis te zijn als de postbode komt. Neem je droom in ontvangst want je verdient het.

LEES OOK: Deze gezichten zetten we allemaal op om iets gedaan te krijgen (van hem)

Reageer op artikel:
The law of attraction: zo krijg je alles voor elkaar wat je maar wilt
Sluiten