Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 10/01/2019

Pak de tissues er maar bij! Er wordt een musical uitgebracht van The Notebook

We hebben al tig pakken tissues gebruikt toen we voor het eerst The Notebook zagen. Deze film is iedereen bijgebleven en de meerderheid heeft hem al minimaal vijf keer gezien. Deels natuurlijk voor Ryan Gosling. In pak. In nat doorschijnend pak. Nu wordt er een musical gemaakt van deze film en wij kunnen niet wachten.

Het drooghouden bij The Notebook is een onmogelijke opgave, al helemaal als er nog wat extra drama wordt toegevoegd aan de musical. Want ja, dat gaat zeker gebeuren. Stel je alleen al de muziek eens voor.

The Notebook musical

Op 3 januari maakte singer-songwriter Ingred Michaelson bekend dat ze muziek aan het composeren is voor de musical The Notebook. Dit deed ze tijdens een uitzending van de Today Show.

Wij vinden het fragment van de Today Show echt hilarisch want Ingred kan haar mond simpelweg niet meer houden. Naar eigen zeggen wilde ze het nieuws al heel lang met de wereld delen. Wij snappen wel waarom, want meewerken aan een musical van The Notebook is een droom.

De musical is dus nog in de maak en wij verwachten dat dat nog wel een tijdje gaat duren. Zodra we meer weten laten we het jullie natuurlijk meteen weten.

Wel hebben we dit alvast om in de mood te komen.

Smelt! Dit oude koppel had een fotoshoot geïnspireerd op the Notebook en het is zo lief

Elite Daily

Reageer op artikel:
Pak de tissues er maar bij! Er wordt een musical uitgebracht van The Notebook
Sluiten