Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 16 januari 2019

Noah Centineo speelt in een nieuwe Netflix film die net zo leuk is als ‘To All The Boys I’ve Loved Before’

Als je de film ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ hebt gezien kan het niet anders dan dat je een crush hebt op Noah Centineo. Je bent zeker niet de enige, want *smelt* als je in zijn ogen kijkt vergeet je alles om je heen. Netflix heeft bekend gemaakt dat Noah in de nieuwe film ‘The Perfect Date’ speelt en wij kunnen nú al niet meer wachten.

De rol van Peter uit ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘ werd vertolkt door Noah Centineo. We kunnen met zekerheid zeggen dat hij de nieuwe hottie van Hollywood is en het verbaasd ons niks dat hij is gecast voor een rol in ‘The Perfect Date’.

Nieuwe Netflix original: The Perfect Date

Netflix kondigde deze week aan dat Noah Centineo een rol krijgt in de nieuwe Netflix original ‘The Perfect Date’. Hij zal wederom de rol van een fake boyfriend op zich nemen, maar zolang we hem vaak in beeld zien vinden we dat helemaal niet erg. Dit zijn de eerste twee beelden van de film:

Cast van The Perfect Date

Naast Noah Centineo zien we ook Disney-ster Laura Marano en Camila Mendes (bekend van de serie Riverdale) terug in de nieuwe Netflix original.

The Perfect Date

Dit is wat we tot nu toe weten over de film: Shelby (gespeeld door Camila) is een mooie jonge meid die studeert op een privé school. Celia (gespeeld door Laura) komt uit een rijke familie en wil hoe dan ook zichzelf kunnen zijn. We weten dat Noah Centineo een fake boyfriend is, maar van wie en waarom is nog onduidelijk. Net als ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is deze film een romcom.

Zodra de trailer uitkomt delen we die natuurlijk meteen met jullie. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

In de tussentijd droom je nog even fijn weg bij deze films waar Noah Centineo in speelt.

Omdat je geen genoeg van hem krijgt: films met Noah Centineo in de hoofdrol

Reageer op artikel:
Noah Centineo speelt in een nieuwe Netflix film die net zo leuk is als ‘To All The Boys I’ve Loved Before’
Sluiten