Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 30 mei 2019

De nieuwe Netflix thriller The Perfection is angstaanjagend en misselijkmakend

Deze week is er een nieuwe thriller op Netflix verschenen en de gemixte reacties op social media maken je vast en zeker nieuwsgierig. Als je een zwakke maag hebt hoef je in ieder geval niet naar The Perfection te kijken want er zijn zelfs mensen die moeten overgeven na het zien van de film. Whut?!

Om eerlijk te zijn vinden wij de trailer al angstaanjagend en we kunnen ons goed voorstellen dat het er niet beter op wordt in de film. Toch wordt de psychologische trailer ontzettend goed ontvangen bij het publiek en wie weet durf jij je er ook wel aan te wagen.

The Perfection

The Perfection gaat over het verhaal van de celliste Charlotte die op het punt staat één van de beste cellisten ooit te worden. Als haar moeder ongeneeslijk ziek wordt kiest ze ervoor om de laatste maanden van haar leven met haar moeder door te brengen en last ze een pauze in voor haar carrière als celliste.

Na de dood van haar moeder neemt ze contact op met haar oude leermeester. Deze is inmiddels bezig met een nieuw talent en tussen dit nieuwe talent en Charlotte ontstaat een bloederige strijd.

De trailer

Kijk en beoordeel zelf na het zien van de spannende trailer.

De reacties op de film

Ondanks dat de film pas net op Netflix staat wordt social media al overspoeld door reacties over de film. Kijkers hebben last van misselijkheid, migraine en soms zelfs braakneigingen die er toe leiden dat mensen écht moeten overgeven na het zien van de film.

Je zou denken dat de film dus iets té bloederig is, maar toch zijn de echte kenners razend enthousiast. Een film zoals deze zou nog nooit zijn vertoond en het verhaal zit fantastisch in elkaar. Durf jij het aan?

The Perfection gekeken en klaar voor meer angstaanjagende films? Hier vind je een overzicht van de engste horrorfilms op Netflix.

Reageer op artikel:
De nieuwe Netflix thriller The Perfection is angstaanjagend en misselijkmakend
Sluiten