Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 30 augustus 2018

The Perfectionist spoilers! Dit is alles wat we tot nu toe weten over de spin-off van Pretty Little Liars

Het is al bijna een jaar geleden dat het laatste seizoen van Pretty Little Liars verscheen en daar moeten we nog steeds een beetje om huilen. Gelukkig komen we steeds dichterbij de release van The Perfectionists: de spin-off die volgend jaar verschijnt. De serie gaat verder waar PLL stopte, twee jaar later om precies te zijn.

Wij kunnen niet wachten tot The Perfectionists weer begint. Dan hebben we weer een nieuwe serie om te bingewatchen. En dat het op PLL gaat lijken is in ieder geval één ding dat zeker is, want onze favoriete personages doen gewoon weer mee.

The Perfectionists

Alison maakt een nieuwe start als lid van de faculteit van de universiteit in Beacon Heights. Maar ze is niet de enige die hier een nieuwe start wil maken, want plots staat Mona voor haar. Met een mes – iewl.

Niets in Beacon Heights is wat het lijkt. De studenten en inwoners hebben genoeg geheimen om te verbergen en als je de trailer ziet krijg je kippenvel op je armen.

Je hoeft PLL niet per se te hebben gezien om The Perfectionists te begrijpen. Maar jij als doorgewinterde fan gaat natuurlijk op zoek naar alle mogelijke aanknopingspunten. En die zitten er volgens de makers van de serie genoeg in.

Wie zien we terug?

We zien dus in ieder geval Alison en Mona terug in de spin-off. Bij Alison hoort ook Emily. En… hun twee baby’s. Laten we hopen dat er niks met deze kleine poppetjes gaat gebeuren.

Sasha Pieterse (de actrice die Alison vertolkt) heeft al laten doorschemeren dat The Perfectionists nog veel spannender en duisterder gaat worden dan PLL zelf.

Aria

Er gaan geruchten rond dat ook Aria (gespeeld door Lucy Hale) nog voorbij komt in The perfectionists. Ze speelt nu in de serie Life Sentence en is onlangs na één seizoen gestopt. Zou ze tijd hebben vrijgemaakt voor de opnames van The Perfectionists? Wij hopen het heel erg, want het liefst zien wij alle karakters uit PLL weer verschijnen in de nieuwe serie.

Of Emily (gespeeld door Shay Mitchell) ook meedoet weten we ook nog niet. Ze heeft het zelf in ieder geval nog niet bevestigd. Wel heeft ze hier met I. Marlene King (de maker van PLL) over gesproken. Zodra we het horen laten we het jullie natuurlijk ook meteen weten.

Reageer op artikel:
The Perfectionist spoilers! Dit is alles wat we tot nu toe weten over de spin-off van Pretty Little Liars
Sluiten