Inga Stoit
Inga Stoit News 25 jul 2018

Dit is de nieuwe trailer van The Purge (de serie), en hij is écht eng

The Purge is erg populair en heeft ondertussen al vier films. Maar dat vonden de makers van de films niet genoeg, er komt nu namelijk ook een serie van The Purge. Dit betekent dat wij nog langer kunnen genieten van alle spanning en sensatie, en dat vinden wij heerlijk.

Breng jouw vriendinnen vast maar even op de hoogte, want binnenkort is het The Purge serie tijd. Deze serie willen jullie bingen omdat het zo enorm spannend wordt. De nieuwe trailer laat jou alvast zien waarom dat zo is.

The Purge

Wat The Purge zo eng maakt is alle criminaliteit die in één nacht wordt getolereerd. Er is niemand die over jou waakt, alles mag, alles is mogelijk – je zou zomaar eens vermoord kunnen worden. Dat maakt deze serie (en films), zo bloedstollend spannend.

Alhoewel er in iedere film geen regels zijn (moorden is toegestaan), verschillen de films onderling wél van elkaar. En nu ook met deze serie zal het zeker anders zijn dan je gewend bent van deze spannende films.

Yes! De film The Kissing Booth, krijgt waarschijnlijk een vervolg

Serie

De nieuwe trailer werd getoond bij Comic Com. Er zijn 10 afleveringen en deze worden in Amerika uitgezonden door het televisienetwerk USA. Hoe het zit met meerdere afleveringen en seizoenen, is nog onbekend. Vanaf 4 september kan Amerika genieten van deze spannende afleveringen.

Wij zullen helaas nog even moeten wachten. Maar wanneer wij meer horen over de release data hier in Nederland, ben jij de eerste die het van ons hoort. Je kan nu wel vast genieten van de spannende trailer en uitkijken naar die heerlijke binge en girls night.

Reageer op artikel:
Dit is de nieuwe trailer van The Purge (de serie), en hij is écht eng
Sluiten