Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Nieuws 3 jul 2018

Ahhhh: The Purge komt met een tv-serie en de trailer is super spannend

De meeste horrorliefhebbers zijn bekend met de films van The Purge. De vierde film gaat 5 juli in Nederland in première, maar er is meer. The Purge komt namelijk nu ook met een tv-serie en de trailer is me-ga eng.

The Purge

The Purge is een horrorfilm die bekend is bij velen. De film speelt zich af in Amerika, op een moment waar twaalf uur lang alle misdrijven legaal zijn. De jaarlijkse purge zou zijn bedacht door de regering, om ervoor te zorgen dat het misdaadcijfer de rest van het jaar onder een procent komt.

De vierde film, die deze week in de bioscoop te zien is, brengt ons terug naar het begin. De eerste purge-avond begint in één stad. Al snel nemen mensen in andere steden de purge ook over, waarna het natuurlijk volledig uit de hand loopt.

The Purge tv-serie

De bedenkers van de enge films vonden dat het concept meer potentie had. Na het maken van vier films hebben ze het idee uitgewerkt tot tv-serie. Op 4 september gaat de angstaanjagende serie het tv-debuut maken in Amerika, maar in Nederland kunnen we deze vast en zeker ook ergens bekijken.

De eerste beelden zijn bekendgemaakt en zien er minstens net zo uit als alle bioscoopfilms. Al dan niet nog enger. Probeer dit maar eens met je besties te kijken zonder je handen voor je ogen te doen:

De verhaallijn

De serie volgt meerdere personages die in kleine steden wonen. Elk personage wordt tijdens de purge geconfronteerd met zijn of haar verleden.

De producent van The Purge zegt dat door middel van tien uur te mogen invullen, ze met flashbacks kunnen werken. Tijdens deze flashbacks kijken ze terug op de periode toen er nog geen purge bestond.

Al met al kunnen we concluderen dat een tien uur durende serie nog meer van die enge purge-maskers laat zien, dan de twee uur durende films. Durf jij het aan?

Reageer op artikel:
Ahhhh: The Purge komt met een tv-serie en de trailer is super spannend
Sluiten