Renée
Renée | LinkedIn Life 22 mei 2019

YES! The Sims 4 kun je nu gratis spelen dus verzamel al je cheat codes alvast

Alle motherlode nog aan toe, we hebben fantastisch nieuws voor je. Was The Sims vroeger je ultieme guilty pleasure en zie je het wel zitten om vanavond nog tot diep in de nacht te spelen? Top. Je kunt vanaf nu namelijk The sims 4 gratis spelen.

Dat laat je je geen twee keer zeggen, natuurlijk. Het lijkt wel alsof Sinterklaas en kerst op dezelfde dag vallen, want dit is uniek.

The Sims 4 gratis spelen

The Sims 4 gratis spelen doe je op EA’s Origin platform. Volgens UNILAD hoef je dan alleen maar in te loggen met je eigen account (of er eentje aanmaken) om te kunnen spelen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Het lijkt in verschillende landen te werken. Wij hebben door onze enthousiasme nog geen tijd gehad om The Sims aan te zetten, maar we weten wel wat we vanavond gaan doen. We zoeken onze cheat codes er alvast bij, want dit is helemaal top.

Goed om te weten

Als je het woord ‘gratis’ hoort weet je dat er een addertje onder het gras zit. In dit geval is het dat je de standaard editie krijgt zonder uitbreidingsets. Maar hé, iets met een gegeven paard. De actie is tijdelijk, dus wees er snel bij. Klik hier om naar de site te gaan.

Lees ook: Yihaa! Je kunt binnenkort the Sims spelen op je telefoon

Reageer op artikel:
YES! The Sims 4 kun je nu gratis spelen dus verzamel al je cheat codes alvast
Sluiten