Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 20/09/2016

The Single Life: Als een vrouw een crush op je heeft tijdens het uitgaan

Het leven van een single meisje is als een wervelwind. Soms is het leuk, soms is het minder en soms is het een regelrechte horrorfilm. Omani is een luidruchtige, altijd lachende, ietwat (prettig) gestoorde eind-twintiger. Wekelijks zal ze jullie een kijkje geven in het leven van een rasechte single girl. Pak de popcorn er maar vast bij.

Als single wordt er van je verwacht dat je elke vrijdagavond in een club staat te bouncen, op zoek naar een volgend slachtoffer. Niet dat daar iets mis mee is, maar ik ben daar niet meer zo van. Begrijp mij niet verkeerd, ik kan nog steeds onwijs genieten van een avondje remmen losgooien, ik ga gewoon liever naar gayclubs.

En waarom? Omdat gayclubs de shit zijn. Mijn naam is Omani en ik ben een trotse faghag (Hi Omani). Vraag je mij een avond mee naar de Jimmy Woo en ik smacht naar mijn bank, maar vraag je mij mee naar de Trut en ik ben zó in.

Komt het doordat je daar niet constant wordt lastiggevallen door vieze mannetjes die denken dat ze, na je één drankje te hebben aangeboden, recht hebben op gespreide benen? Wellicht heeft dat er wat mee te maken. Maar het komt ook doordat de sfeer in gayclubs zo geweldig is.

Ik heb mij wel eens afgevraagd of ik biseksueel ben, want ik heb zeker een bepaalde nieuwsgierigheid naar en liefde voor vrouwelijk schoon. Maar ik houd net iets teveel van naakte mannen om bij de groep te mogen horen, denk ik.

Ik word van top tot teen betast door bijna iedere man die in mijn buurt komt, maar dat mag hier

Het is zondagavond en ik ben met een groep van de meest goddelijke nichten die je ooit van je leven hebt gezien. Elke outfit is zo af dat ik bijna outstaged wordt. Oké, ik word totaal outstaged. Maar dat doet er niet toe, want we zijn één team en we hebben één taak: Slay bitches!

Het leukste aan club de Trut is dat iedereen zijn telefoon uit moet zetten. Niks geen fucking Snapchat of andere bullshit. Je bent er om te feesten met de mensen die daar op dat moment zijn en niet om de wereld te laten zien hoe leuk je het hebt.

We zijn er nog geen uur en ik heb tien nieuwe beste vriendjes. De drankjes zijn cheap, de mannen zijn fabulous en Omani is helemaal gelukkig. Ik word van top tot teen betast door bijna iedere man die in mijn buurt komt, maar dat mag hier.

Hoe later het wordt, des te meer kleding lijkt te verdwijnen. Zowel mannen als vrouwen zijn topless aan het dansen. De no phone regel is echt geweldig, want niemand zit omlaag naar een schermpje te kijken. Je bent verplicht om te communiceren met de mensen die daar zijn.

Na mijn zoveelste Beyoncé dance-off zie ik dat er een meisje naar mij staat te kijken. Ze is mooi. Heel mooi. Ze is iets langer dan ik met een bos lange donkere krullen. Ze draagt een croptop en strakke zwarte jeans. Die jeans misstaan haar zeker niet en accentueren haar meesterlijke reet.

Ik merk dat ik me geen houding weet te geven. Mannen zijn makkelijk. Bij hen weet ik precies wat ik moet doen. Mijn nieuwsgierigheid naar vrouwen is in de laatste jaren toegenomen, maar ik heb te weinig ervaring ermee om daadwerkelijk te weten waar ik mee bezig ben.

Voordat ik de deur van de wc achter mij kan sluiten is er iemand mijn hokje ingeslopen

Terwijl ik verwonderd naar deze goddelijke vrouw sta te kijken, zie ik dat er een meisje op haar afloopt. Ze doet een arm om haar heen en zoent haar op een manier die duidelijk maakt dat zij met elkaar zijn. Ik merk dat ik een beetje teleurgesteld ben.

Mijn team van fabulous mannen en ik ownen de dansvloer en twerken er op los. Zij kunnen het beter dan ik, wat lichtelijk frustrerend is, maar het maakt niet uit. We hebben de avond van ons leven. Dat we straalbezopen zijn zal er vast ook wat mee te maken hebben.

Als het laatste liedje is gedraaid en de lichten uitgaan, besluiten we van locatie te veranderen en door naar de de volgende galclub te gaan. In de Exit zijn ze een 90’s mix aan het draaien waar iedereen op losgaat. Er is een podium en een stripperpaal, dus staat Omani uiteraard weer met een heerlijke nicht een dance-off op het podium te houden.

Ik wil iets gevats zeggen, maar alles wat eruit komt is: ‘hey’. Ze fluistert ‘hey’ terug

Na een half uur van compleet losgaan met mijn nieuwe bestie op het podium besluit ik even te gaan plassen. Ik loop richting de toiletten, maak een praatje met de toiletvrouw en loop een hokje in. Voordat ik de deur achter mij kan sluiten is er iemand mijn hokje ingeslopen.

Ik wil mijn mond opendoen om er iets van te zeggen, maar heb al snel door dat het het meisje van de Trut is. Ze heeft de deur achter zich op slot gedaan. Ik wil iets gevats zeggen, maar alles wat eruit komt is: ‘hey’. Ze fluistert ‘hey’ terug.

Dan zoent ze me. Zacht, maar ook hard. Ze heeft een hand in mijn nek en de ander verdwijnt onder mijn rokje. Ik heb geen idee wat me overkomt en laat het maar gebeuren. Dan stopt ze. Ze kijkt me aan, kust mijn neus en giechelt. Vervolgens verdwijnt ze uit het hokje.

Ik ben intussen totaal vergeten dat ik moet plassen. Ik loop weer terug te dansruimte in en kijk rond, maar zie haar nergens. Ik ga weer bij mijn vrienden staan. Een van hen vraagt wat er aan de hand is, want ik heb een vreemde blik op mijn hoofd. Ik open mijn mond om iets te zeggen, maar er komt geen geluid uit. Sexy Assepoester heeft mij totaal, maar dan ook echt totaal, sprakeloos gekregen. Bravo.

Reageer op artikel:
The Single Life: Als een vrouw een crush op je heeft tijdens het uitgaan
Sluiten