Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 5 mrt 2018

Ahhh! Er komt een versie van The Voice of Holland met senioren

Als je vriendinnen op vrijdagavond de stad onveilig wilden maken, wilde jij eigenlijk het liefst op de bank hangen. Om met een bakje chips the Voice of Holland te kijken. Genoot jij met volle teugen van de afgelopen seizoenen? Dan gaat het nu nóg beter worden.

Tenminste, als je in bent voor een boel schattige ‘ahhh’ momenten. Er komt namelijk een versie van The Voice of Holland met opaatjes en omaatjes. Of nou ja, met senioren.

The Voice Senior voor senioren

De talenten die meedoen aan het programma, zijn normaal gesproken best wel jong. Sommigen zitten zelfs nog op school. Er was natuurlijk ook al een speciale versie voor kinderen. En daarom vond John de Mol het tijd dat ook oudere mensen mee kunnen doen.

De tv-maker werkt aan een seniorenversie, genaamd The Voice Senior. En dit programma kun je in de herfst van 2018 waarschijnlijk al zien op tv.

John de Mol gaat het programma met zijn bedrijf Talpa eerst presenteren in Cannes, Frankrijk, op een tv-beurs. Want John de Mol zou John de Mol niet zijn als hij het niet groots en internationaal aan zou pakken.

Wij kunnen niet wachten tot dit programma op de buis is. Bijzondere momentjes gegarandeerd.

Reageer op artikel:
Ahhh! Er komt een versie van The Voice of Holland met senioren
Sluiten