Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 2 januari 2020

Wát een uitvinding: dankzij de thermopanty van HEMA heb je nooit meer koude benen in de winter

Ondanks dat de winter super gezellig is, brengt het ook uitdagingen met zich mee. Vooral die ijskoude benen in een panty zijn een kwelling. Maar lieve meiden, met de thermopanty van HEMA heb jij vanaf nu altijd warme benen.

Het mag dan winter zijn, je wilt natuurlijk wel die beeldige sweater dresses dragen. En dankzij onze favoriete winkel HEMA lukt dat nu. Hoe kunnen we niet van HEMA houden?

Wát een uitvinding: de thermopanty van HEMA

Heel Nederland houdt van HEMA. Deze Hollandse winkel heeft namelijk geweldige én handige producten. Deze thermopanty van HEMA is zo’n parel.

De thermopanty van HEMA is gemaakt van innovatieve garens die ervoor zorgen dat de warmte van je lichaam behouden blijft. Deze panty heeft een comfortabele tailleband waardoor je niet de hele dag aan het “hijsen” bent.

Dat wordt inslaan voor de winter

Lieve meiden, koop dus gerust al die beeldige sweater dresses, leuke rokjes en korte broekjes. Want met deze panty heb jij warme benen en zie je er ook nog eens beeldig uit. We raden je aan om de panty online te kopen want de panty-schappen bij HEMA zijn áltijd leeg.

Meer over HEMA:

hema.nl

Reageer op artikel:
Wát een uitvinding: dankzij de thermopanty van HEMA heb je nooit meer koude benen in de winter
Sluiten