Things we want: glossy eyes die niet plakken

Perfecte glossy eyes kunnen lastig te evenaren zijn. Vaak zijn ze plakkerig waardoor de make-up zich allemaal ophoopt in de 'lijntjes' van je ogen. Heb je al veel trucs uitgehaald maar zonder succes? Wees gerust, dit is hoe je ze wel kunt maken:

Het aanbrengen van mooie, egale glossy make-up doe je in twee stappen. De eerste stap is het kiezen van de juiste glanzende of metallic oogschaduw. De kleur maakt geen verschil, maar let er op dat je voor glanzend gaat en niet voor glitter. Glitteroogschaduw mengt namelijk niet goed met de gloss. Hoe fijner de structuur van de glanzende oogschaduw is, hoe mooier het resultaat.

Stap twee is de gloss. Niet iedere gloss is geschikt voor op je ogen. Wij hebben twee aanraders voor je uitgezocht die perfect blijven zitten. Dep de gloss vervolgens op je oogleden of gebruik een kwastje.

Oogschaduw aanraders

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

1. Bobbi Brown Long-Wear Gel Sparkle
Een warme kleur die heel fijn van structuur is. Mooi bij blauwe ogen maar misstaat ook zeker niet bij poppige bruine ogen.

2. Smashbox eye shadow trio
Zachte kleuren die op veel verschillende manieren te combineren zijn. Je kan in de hoek van je oog met de lichte kleur beginnen en eindigen met de donkerste kleur. Dit zorgt voor meer diepte in je blik.

Gloss aanraders

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

1. Maybelline’s – Baby Lips
Een lipbalm voor een zachte prijs die goed werkt als gloss voor je ogen. Breng het aan met een kwastje of met je vingers.

2. MAC – Tinted lipglass
Voor de vrouwen die van een opvallende look houden is deze tintend lipglass perfect. Je ogen zullen extra opvallen door deze reflecterende lipgloss.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

3. Estée Lauder Courrèges Estée Lauder – Eye Amplifier
Een bijzonder kleur die bij elke oogkleur past. Ook is het een kleur die goed te combineren is met bijna elke outfit, dit komt door haar aardetint.

4. Chanel – Long Wear Luminous Eyeshadow
Prachtig voor een avondje uit, je kan deze zelfs nog iets aanzetten met een beetje eyeliner voor een mooie, sophisticated avond look.

Droom jij ook van die mooie grote Bambi ogen?

Lees dat dit artikel wat vol staat met tips om die verbluffende oogopslag te krijgen. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
Things we want: glossy eyes die niet plakken
Sluiten