Renée
Renée | LinkedIn Life 26 aug 2019

Thomas had na Temptation Island VIPS schijnbaar seks met déze verleidster

Dat Thomas geniet van alles wat het leven te bieden heeft is geen geheim. Nu het meer dan duidelijk is dat de relatie tussen hem en Yasmin over is na Temptation Island VIPS komen de roddels langzaam maar zeker binnen. Niemand minder dan verleidster Cheyenne brengt nu naar buiten dat ze het wel heel gezellig met hem heeft gehad.

Wie zich in het Amsterdamse uitgaansleven bevindt weet dat Thomas van flirten houdt. Schijnbaar heeft hij na Temptation Island VIPS de bloemetjes flink buiten gezet. Niemand minder dan de weggestuurde verleidster Cheyenne is naar zijn huis gegaan voor een spannend avontuur.

Cheyenne zegt seks met Thomas te hebben gehad

Eerder liet Cheyenne al weten dat ze terug in Nederland haar kans heeft gepakt. Maar omdat ze weinig zendtijd kreeg én naar huis werd gestuurd, raakte ze al snel in de vergetelheid. Tot nu, want in gesprek met Love & Reality vertelt ze dus over haar en Thomas.

Ze deelt zelfs screenshots van haar gesprekken met hem als ‘bewijs’. Volgens Cheyenne zijn er verder geen gevoelens in het spel. De twee hebben na deze ontmoeting elkaar nog wel gesproken, maar niet gezien. Tenminste, als je haar verhaal kunt geloven. “Het was wel gezellig, maar ik hou wel meer van het heftige.”

Meer Temptation Island:

Reageer op artikel:
Thomas had na Temptation Island VIPS schijnbaar seks met déze verleidster
Sluiten