Wacht eens even, verklapt Thomas Cox hier nou dat er iemand seks had in de Temptation villa?

We hebben er inmiddels twee afleveringen van Temptation Island VIPS op zitten en er hangt genoeg spanning in beide villa’s. De eerste afspraken zijn al verbroken en de kans zit er dik in dat de kandidaten dit seizoen vreemdgaan. Deelnemer Thomas Cox vertelt over het programma in zijn laatste video en wacht eens even, verklapt hij hier dat er mensen vreemdgingen?

Het broeierige sfeertje hangt in de villa’s en the game is on. Quentin trekt naar Shane toe, Fabrizio blijft graag hangen bij de dames en Shirley zoekt Nino op. De verleiders en verleidster smeden hun eerste plannen en als we Thomas mogen geloven lijkt het erop dat er deelnemers zijn gezwicht.

Thomas vertelt over onveilige seks tijdens Temptation Island VIPS

In de laatste video die Thomas Cox op zijn YouTube-kanaal plaatste, beantwoordt hij vragen van de kijkers over zijn deelname aan het sappige tv-programma. Eén van de vragen is ‘Heb je voor de zekerheid condooms meegenomen?’ Waarop Thomas antwoord dat hij dit niet heeft gedaan, maar dat er ook geen condooms aanwezig waren in de villa’s. Hmm, praat Thomas hier zijn mond voorbij? Heeft iemand condooms nodig gehad en deze uiteindelijk niet gevonden?

“We hadden het er wel over van: wat nou als? Maar daar hadden ze ze ook niet. Dus mocht het zover komen, dan moest het wel onveilig”, vertelt Thomas. Hij roept de productie op om volgend jaar wél condooms mee te nemen, voor het geval dat. De video van Thomas kijk je hieronder.

Geen CONDOOMS op TEMPTATION ISLAND VIPS? ✖︎ Q&A

► Nog een video: https://youtu.be/8XXPjHhRA98 ► Abonneer: http://bit.ly/1TbbYUK ► Instagram: http://instagram.com/thomascox Temptation Island Vips 2019 aflevering 2 is vanaf nu te zien op Videoland. Ik reageer op een aantal leuke beelden waaronder de confrontatie waar de verleiders me lelijk noemde. Ook hebben jullie Q&A vragen ingestuurd en daar geef ik dan natuurlijk antwoord op.

Wij wachten met smart op de volgende aflevering van Temptation Island VIPS, want Thomas houdt heel slim zijn mond over of er iets is gebeurd in de villa’s. Thomas gaf al eerder aan dat hij tijdens Temptation dingen heeft gedaan waar hij minder trots op is, wij zijn benieuwd.

Lees ook: Sorry, wat? Quentin doucht al met een verleidster in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
Wacht eens even, verklapt Thomas Cox hier nou dat er iemand seks had in de Temptation villa?
Sluiten