Renée
Renée | LinkedIn Life 16 mrt 2019

Huh wacht even, Thomas en Yasmin zijn niet écht samen terwijl ze meedoen aan Temptation Island VIPS?

Eerlijk is eerlijk, we zijn nog steeds semi in shock van de Temptation Island VIPS line-up. En met de line-up bedoelen we natuurlijk de koppels die in het vliegtuig zijn gestapt om het relatie-experiment aan te gaan. Maar wat we nog steeds niet begrijpen is de deelname van Thomas en Yasmin. Want eh… hebben zij nog wel een relatie?

Het is de laatste tijd namelijk verdacht stil rondom Thomas en Yasmin, waardoor je bijna zou denken dat ze geen relatie meer hebben. Maar zijn ze nog wel officieel samen of doen ze nu alleen mee voor de fame? We hebben zoveel vragen.

Hebben Thomas en Yasmin een relatie?

De grote vraag is of Thomas en Yasmin een relatie hebben nu ze meedoen aan Temptation Island VIPS of dat ze alleen meedoen voor het geld. Of omdat het al was afgesproken dat ze meedoen. Er gaan namelijk verhalen rond dat ze vrijgezel zijn.

Best gek, want je zou verwachten dat je nog stapelgek bent als je meedoet aan zo’n intens liefdesprogramma. Misschien dat ze elkaar weer een kans geven, maar het is wel opvallend.

Yasmin was niet bij Boxing Stars

Als je het programma Boxing Stars hebt gekeken weet je dat Thomas twee keer in de ring stond om te vechten. En zijn vriendinnetje? Die zat niet in het publiek om hem te supporten. Terwijl andere boksers een trouw clubje supporters had. Een signaal dat Thomas en Yasmin geen relatie hebben.

Daarnaast zag de trouwe volger dat ze elkaar vaak hartjes gaven onder hun Instagram posts. Tja, dat is ook zo goed als verdwenen. Bovendien zien we bijvoorbeeld minder tot geen foto’s van hen samen verschijnen.

En oké, de laatste foto is misschien wel strategisch geplaatst, want vlak erna werd bekend dat ze meedoen aan Temptation Island VIPS. Met andere woorden: waar rook is is vuur en hier zit een luchtje aan.

Lees ook: Ahhhhh! Het vierde koppel van Temptation Island VIPS is óók gelekt

Reageer op artikel:
Huh wacht even, Thomas en Yasmin zijn niet écht samen terwijl ze meedoen aan Temptation Island VIPS?
Sluiten