Gina Koninkx
Gina Koninkx Gezondheid 27 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow dit bed verandert in een homegym – goals of niet?!

De wekker gaat. ARGH. Gister had je nog alle motivatie om naar de gym te gaan en boekte je vast een lesje voor de ochtend. Nu je lekker warm in je nest ligt heb je eigenlijk geen zin meer om te gaan. Dat probleem kan straks opgelost zijn want dit bed tover je in een handomdraai om tot je persoonlijke homegym. Thuis sporten was nog nooit zo aantrekkelijk.

Hoewel je soms echt wel zin hebt om even te beuken in de gym, is het grote probleem dat je vaak geen zin hebt om naar de gym te gaan. Daarnaast waren veel van ons gedwongen thuis te blijven dit jaar en kon je de sportschool dus sowieso niet bezoeken. Ook dat probleem had Colin Montgomery en hij bedacht een manier om thuis te kunnen blijven sporten.

Psst, deel dit artikel op Pinterest.

Sowieso nergens motivatie voor in de ochtend? Dit zijn 7 manieren om je dag een boost te geven

Een bed dat verandert in een homegym

Of je nou nooit de motivatie hebt om naar de sportschool te gaan of dat 2020 noodgewongen roet in het eten gooide, Colin bedacht een zeer simpele oplossing. Omdat hij dolgraag wilde blijven sporten tijdens de lockdown ontwierp hij een bed dat je in een handomdraai omtovert tot een homegym. Say whut?!

Benieuwd hoe dat er uitziet?

Hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Dat zie je in de onderstaande video die werd gemaakt door PIVOT om de werking van het PIVOT Bed uit te leggen. Ga achterover zitten en relax (nu het nog kan).

Zoals je ziet, bouw je met een paar simpele handelingen (waar je wel spierballen voor nodig hebt) het bed om tot een homegym. Weg met de excuses dat je geen zin hebt om in de regen naar de sportschool te fietsen.

Het bedrijf zit nog in de start-up fase en verzamelt nog steeds het streefbedrag om het bed daadwerkelijk te produceren. Aan bijdragen? Je vindt ze op deze crowdfunding pagina. Let’s go!

Reageer op artikel:
Wow dit bed verandert in een homegym – goals of niet?!
Sluiten