Gina Koninkx
Gina Koninkx Gezondheid 17 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Thuisworkout: deze oefening is héél makkelijk en ook nog eens effectief

Wil je wél werken aan je body, terwijl je niet naar de sportschool gaat? Goed nieuws: dat kan. Voor deze oefening hoef je niet eens de deur uit. Het is ook nog eens dé perfecte oefening voor als je snel vet wil verbranden. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een elastische band en een plek om deze aan vast te knopen.

Niemand vertelt jou dat je moet afvallen, maar het kan wel zo zijn dat jij je lekker fit wil voelen in je lijf.

Vet verbranden is zo makkelijk nog niet en we willen je op het hart drukken dat iedereen daarin zijn of haar eigen keuze moet maken, maar als je toch graag vet wil verbranden is deze oefening voor jou gemaakt.

Vet verbranden met de resistance band sprint

Naast dat je snel vet kunt verbranden met deze oefening kun je er ook je conditie mee trainen en dat is altijd mooi meegenomen. Dan kom je in ieder geval niet meer hijgend aan op werk als je van de tramhalte naar de voordeur moet lopen.

Je kunt de oefening op verschillende manieren uitvoeren maar het makkelijkste eraan is dat je hem ook thuis kunt uitvoeren. Geen duur sportabonnement dus en dan kun je ook nog eens tegelijkertijd naar je favo serie kijken. Dat is winnen in het leven.

Tutorial van de workout

De oefening ‘resistance band sprint’ is makkelijk thuis uit te voeren en het enige wat je ervoor nodig hebt is een elastische band en een plek om deze aan vast te maken.

In deze sporttutorial wordt uitgelegd hoe je de oefening doet:

Aan de slag

Zoek dus in huis naar een stevige plek om de band aan vast te maken, zoals een bedrand of bankstel. Houd je rug recht als je de oefening uitvoert dus buig niet helemaal naar voren. Doe setjes van 30 seconden en houd tussendoor steeds een kort rustmoment.

Reageer op artikel:
Thuisworkout: deze oefening is héél makkelijk en ook nog eens effectief
Sluiten