Tie-dye is trending: probeer het ook eens op je nagels

Tie-dye is trending. Je kunt zo’n beetje elk kledingstuk pimpen met deze methode. En geloof ons: dat wil je, want tie-dying is echt geweldig. Maar het stopt niet bij je kleding. Je kan namelijk ook je nagels een tie-dye make-over geven. Neem deze herfst geen genoegen met sombere kleurtjes, maar probeer deze kleurrijke tie-dyetrend eens.

Deze nagels met tie-dye geven je mood een enorme boost.

Nagels met tie-dye

De afgelopen paar maanden zagen we het steeds vaker voorbij komen: tie-dye. Iedereen was in de ban van deze kleurrijke trend en onze Instagrampagina’s werden ermee gevuld. Wij hebben goed nieuws, de tie-dyetrend blijft nog even bestaan. Ga een stapje verder en probeer nagels met tie-dye. Het is heel simpel. We leggen je het stap voor stap uit:

Stap 1

Maak je nagels klaar zoals je normaal ook zou doen. Vijl en stijl de vorm van je nagels en breng daarna een base coat aan.

Stap 2

Begin daarna aan een achtergrond kleurtje. Als je het neutraal wilt houden en de kleuren eruit wilt laten springen zou je met wit kunnen beginnen. Laat deze laag goed drogen – dat is belangrijk voor de volgende stap.

Stap 3

Kies 4 tot 5 verschillende kleuren die je bij elkaar vind passen. Breng de verschillende kleuren dan random aan op je nagel. Doe dit met een beetje haast, anders droog je nagellak al voordat je het patroon kan afmaken. Daarna moet je ze namelijk een beetje met elkaar mengen, dit kan met een kwast of met een sponsje. Hier kan je je eigen fantasie op loslaten.

Stap 4

Een mogelijkheid om het tie-dyepatroon te maken is om met een kwast van binnen naar buiten te vegen. Zorg ervoor dat je kwast na elke veeg weer schoon is, zo krijg je het mooiste resultaat.

Stap 5

Maak je nagels daarna af met een top coat. En voilà, je hebt tie-dye op je nagels.

Ben jij niet zo van de nail art? Houd het dan bij het tie-dyen van je kledingstukken – wij leggen je uit hoe je het makkelijk zelf doen bij items in je kast.

Lees ook: DIY tie-dye met rode wijn – Zó kun je het zelf doen (en geloof ons, dit wil je)

Reageer op artikel:
Tie-dye is trending: probeer het ook eens op je nagels
Sluiten