Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 apr 2018

Forever friends: Je kunt nu een tijdelijke tattoo nemen van het hoofd van je bestie

Voor als je al vriendschapsketting hebt en ook al met spuug hebt gezworen dat je elkaar nooit gaat verlaten, is er nu een nieuwe manier om de band met je beste vriendin te benadrukken. Jullie kunnen namelijk tijdelijke tatoeages nemen van elkaars hoofd.

De tatoeage mag dan tijdelijk zijn, jullie vriendschap is voor eeuwig. Maar ook al vervaagt de tattoo na een tijdje, het is nog altijd een briljante zet, een tijdelijke tatoeage van het hoofd van je beste vriendin.

Het leukste is natuurlijk om een tatoeage van elkaar te nemen en dat kan gewoon. Want je kunt jullie tijdelijk BFF-tattoo gewoon via Etsy kopen.

Zo leuk! Neem een tijdelijke tatoeage van het hoofd van je beste vriendin

Lise Grossmann verkoopt via haar Etsy-account lilimandrill namelijk mokken, stempels én ja, tatoeages met geïllustreerde portretten. Ze doet dat vooral met koppels, maar hé, de liefde voor je beste vriendin overwint alles.

De tattoo blijft twee tot drie dagen zitten en is daarom perfect voor een feestje. Oké, goedkoop is het niet: voor 25 kleine tatoeages betaal je iets minder dan 70 euro en voor 50 betaal je zo’n 85 euro. Kun je er meteen een paar cadeau doen aan je vriendinnengroep en familieleden.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Forever friends: Je kunt nu een tijdelijke tattoo nemen van het hoofd van je bestie
Sluiten