Awesome! Je kunt nu tijdelijke tattoo’s laten maken van je Instagram foto’s

Instagram kwam, zag en overwon. Volledig ingespeeld op het tijdperk waarin foto's nemen eerder een regel is dan een uitzondering. Maar wat nou als je een foto hebt die zo goed is dat je die het liefst aan iedereen zou willen laten zien?

Print ‘m uit en plak ‘m op je voorhoofd. Bij wijze van spreke dan. Alhoewel, het bedrijf INK361 heeft iets nieuws bedacht: Picattoo. Met Picattoo kun je tijdelijke tattoo’s laten maken van je Instagram foto’s. Kies je beste foto van je Instagram account uit, en voila. De tijdelijke tattoo is geboren. Ze worden geleverd in kant en klare pakketjes en blijven ongeveer zeven dagen zitten.

Kun je nagaan wat een mogelijkheden dit je geeft:
1) Je kunt nu een sleeve maken op je arm met al je plakplaatjes waarmee je gelijk kan testen of het wat voor je is, zo’n armbedekking
2) Je kunt zelfs je hele lichaam onderplakken als je echt zoveel van jezelf houdt
3) Of je plakt plaatjes van je lover erop om te laten zien hoeveel je van hém houdt

En als we écht geluk hebben komt er straks Instagram kauwgom op de markt met de leukste plaatjes van Instagram in plaats van Barbie en de Turtles. Want geef toe, ook jij verlangt nog wel eens naar dat stukje zoete rubber van vroeger (waar je vervolgens pijn van in je kaken kreeg na tien minuten, maar dat terzijde).

We verwachten dat dit alles niet lang meer zal duren. In de tussentijd kun jij gewoon normaal blijven en het plaatje op je voorhoofd plakken. Of op je hand.

Reageer op artikel:
Awesome! Je kunt nu tijdelijke tattoo’s laten maken van je Instagram foto’s
Sluiten