Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 juni 2017

Ideaal: Deze Tiki Bar wil jij in jouw achtertuin hebben

Deze tropische temperaturen vragen om tropische drankjes. Een heerlijke Pina Colada in jouw hand en het zonnetje op jouw bolletje, oh happy days. Nu de zomer vandaag écht begonnen is, is het natuurlijk een nóg beter excuus om deze alcoholische versnaperingen te bemachtigen. En hoe doe je dat beter dan aan jouw eigen Tiki Bar in de achtertuin?

Aloha, is het al tijd voor een cocktail? Zoals de oude Hawaïanen altijd zeiden: het is altijd tijd voor een cocktail. Laat daarom de cocktailshaker in jouw los en schudden met die billen maar. Deze Tiki Bar is de musthave van deze zomer.

Shake it baby

Stel je voor dat deze Tiki bar in je achtertuin staat. Dan heb je in een handomdraai de beste feestjes en de gezelligste late avondjes. En dat zonder dat je naar een kroeg hoeft te gaan of een terrasje.

Zo blijkt maar weer dat je niet op vakantie hoeft om van deze sferen te proeven. Weer of geen weer: met de Tiki Bar voelt het altijd alsof jij op Ibiza of Hawaï bent.

Nu is het wel even een uitgave, want voor 587 euro is de bar te koop. Maar hé: laten we het houden op een investering op lange termijn. Want wie kan nou zeggen: ‘oh ik heb een Tiki Bar in mijn achtertuin ja’. Dat wilt iedereen toch. Klinkt cool.

Hier alvast wat receptjes voor aan jouw bar: Yum: Dit zijn de perfecte rosé cocktails voor deze zomer

Reageer op artikel:
Ideaal: Deze Tiki Bar wil jij in jouw achtertuin hebben
Sluiten