Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 15 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Met deze TikTok-hack creëer jij natuurlijke volume en krullen in je haar

Wie is niet op zoek naar een volumineuze coupe of een mooie slag in zijn haar? Zeker als je van nature steil haar hebt, is het leuk om eens te variëren. Experimenteren met de krultang is leuk, volumepoeders en droogshampoo’s zijn natuurlijk handig, maar het is tijd voor iets nieuws.

Met deze TikTok-hack creëer je namelijk binnen no-time natuurlijke volume in je haar. En geloof ons: het is fantastisch.

TikTok-hack

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met TikTok. Maar wist je ook dat je er naast TikTok-dansjes en pranks, handige beautyhacks kunt vinden? Wij hebben een geweldige hack gespot die niet alleen appeltje eitje is, maar ook nog eens een fantastisch resultaat oplevert.

In het filmpje is te zien hoe een dame, Giorgina, de ceintuur van haar badjas in haar haar wikkelt. Uren later haalt ze het er weer uit en komt een mooi kapsel tevoorschijn. Je raadt het al: de coupe is erg volumineus en er zit een speelse slag in.

Hoe ga je te werk?

Pak je ceintuur van je badjas, of die van je bestie, liefje of whatever. Leg hem over je hoofd heen en begin aan een kant. Wikkel elke keer een stukje haar om de ceintuur heen, steeds meer totdat je aan de ene kant geen haar meer over hebt. Doe dit ook aan andere kant, totdat je haar volledig in de ceintuur gewikkeld is.

Knoop beide kanten aan de bovenkant van je hoofd vast en ga even lekker een aantal uur iets voor jezelf doen. Wanneer je het na een aantal uur losmaakt, zul je zien dat je haar opeens een enorme volumeboost heeft gekregen.

Paar dagen extra van genieten

Wil je nou extra lang genieten van dit volumineuze kapsel, dan hebben wij een tip voor je. Wanneer je de truc met de ceintuur doet in nat haar én er een nachtje mee slaapt heb jij gegarandeerd langer plezier van dit kapsel. Een volumemousse wil ook nog wel eens helpen. Succes girls!

@gjuanitaLove how easy this is! Let me know if you’ve tried it ?♬ original sound – gjuanita

Lees ook: Voor eens en altijd: zó maak je krullen met een stijlstang

Reageer op artikel:
Met deze TikTok-hack creëer jij natuurlijke volume en krullen in je haar
Sluiten