Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 mrt 2018

HUH?! Zou Tim Deborah nou toch ten huwelijk hebben gevraagd in Temptation Island?

Aan het begin van Temptation Island 2018 leek alles erop dat Tim en Deborah aan het einde van het avontuur in het huwelijksbootje zouden stappen. Huisje, tuintje, kindje was alles waar Tim aan leek te denken. Leek. Want ondertussen waren zijn gedachten voornamelijk bij Cherish.

Cherish is de grote winnares van Temptation Island. Het is jammer dat er geen prijzen of medailles worden uitgereikt, want dan zou Cherish die zeker hebben verdiend.

Cherish is namelijk de gene die ervoor zorgde dat Tim zijn masker afdeed. En het leek er zelfs op dat hij háár ten huwelijk zou gaan vragen.

Tim had de ring natuurlijk al bij zich. En voor iedereen die zich afvraagt wat er met het sierraad is gebeurd, Deborah weet het antwoord.

Er gaat nog iets gebeuren met Tims trouwring in Temptation Island

Dat zegt ze tenminste in het online programma Goedele on Top. Wát er is gebeurd zegt ze niet, maar wel dat de laatste aflevering van Temptation Island spannend gaat worden. Hm.. Oké.

Goedele vraagt: ’Hij komt toch niet terug bij jou met die ring? Hij is er toe in staat’

Deborah houdt wijselijk haar mond (en omdat ze anders een fikse boete moet betalen van RTL). Maar onze nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt. Het zal toch niet? Tim zou toch niet alsnog op z’n knieën gaan voor Deborah als blijkt dat Cherish al die tijd een spelletje heeft gespeeld?


We hopen in ieder geval één ding: dat Deborah ‘nee’ heeft gezegd tegen welk voorstel van Tim dan ook.

Reageer op artikel:
HUH?! Zou Tim Deborah nou toch ten huwelijk hebben gevraagd in Temptation Island?
Sluiten