Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 apr 2018

Tim heeft iedereen gefopt: Cherish en hij zijn samen in deze video

Ach, wat kan Tim, Timtation Tim, toch tranen met tuiten huilen. Hij is een emotionele man, zoveel is wel duidelijk geworden tijdens Temptation Island. Eerst huilde hij om Deborah, daarna om Cherish. De nieuwe liefde van zijn leven. Waarmee het niet gelukkige eindigde. Toch?

Tim was tot over zijn oren verliefd op ‘Debra Leemans’. Tot hij Cherish ontmoette en dát de liefde van zijn leven bleek. Met terugwerkende kracht was de relatie met Deborah toch niet zo perfect. Want Tim is flink met modder aan het gooien naar zijn ex. En Deborah is ook niet lief voor Tim trouwens.

Maar ook de liefde tussen Tim en Cherish eindigde niet ‘lang en gelukkig’. Tenminste, in het online programma Goedele on Top zei Tim dat hij haar nooit meer had gezien. Maar dat blijkt in ieder geval lariekoek.

Tim en Cherish zijn samen in deze video

Deelnemer Kevin postte namelijk een video op Instagram waar Tim in verscheen. Sámen met Cherish.

’Iedereen vraagt mij al weken waar Cherish is,’ zegt Tim in de video. Dan zegt hij: ’Maar kijk: hier is Cherisch. Mensen, Temptation is een programma. Snap ergens gewoon dat het een programma is. Wij snappen dat.’

Toch lijkt het er niet op dat Tim en Cherish een stelletje zijn. Hij heeft haar dan wel een kusje op haar wang, zij is nog steeds gereserveerd naar Tim en zegt dan ook weinig in de video.

Bekijk de video hieronder:

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Tim heeft iedereen gefopt: Cherish en hij zijn samen in deze video
Sluiten