Ohhhh! We weten wat Tim in de oren van Mezdi fluisterde in Temptation Island aflevering 5

Oh, oh, oh. Kun je maar niet genoeg krijgen van de Temptation Island roddels? Dan wil je ongetwijfeld horen wat wij weten over Tim, Mezdi en het gefluister zónder microfoon in Temptation Island aflevering 5.

Die Tim toch. In iedere aflevering word je doodgegooid met zijn gehuil, liefdesbetuigingen aan zijn Deborah en zijn belofte om met haar te trouwen. Maar zo onschuldig blijkt hij helemaal niet te zijn.

Wat fluisterde Tim nou?

De voice-over van Temptation Island wist natuurlijk al waarom het zendertje ineens verdween. Tim zou toch een Temptation hebben op het eiland en ja hoor… In het programma Goedele On Top vertelt Tim precies hoe het zit. Nou? Nou? ‘Die blonde kan mij krijgen.’

Verleidster Cherish gaat ervoor

En dan heeft hij het natuurlijk over verleidster Cherish, die zelf overigens niet onder stoelen of banken steekt dat ze de Belg voor zich wil winnen. De toekomst met Deborah ziet er dus een tikkeltje slechter uit. Zal hij in de volgende afleveringen wel zwichten?

Het is natuurlijk niet gek dat van de acht vrouwen er eentje tussenzit waarmee je jezelf wel een nachtje samen ziet. Tot nu toe gaat Tim nog niet in op de avances van de Nederlandse blondine, maar wat niet is kan nog komen.

Gelukkig kun je Temptation Island aflevering 6 al bekijken en zie je hoe het verder gaat. Spannendddd. De videoreview van die aflevering (zie hier) is trouwens al even fantastisch.

Reageer op artikel:
Ohhhh! We weten wat Tim in de oren van Mezdi fluisterde in Temptation Island aflevering 5
Sluiten