Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 10 jul 2018

Wacht even… Tim van Temptation Island heeft helemaal géén relatie

Timmeke toch. Gisteren schreven we over het fantastische nieuws dat de Temptation Island kandidaat weer gelukkig is in de liefde. Maar wat blijkt? Dat is helemaal niet zo. De grote vraag is hoe het nu precies zit. Beautify vertelt het je.

Dat Tim toch geen relatie heeft komt als een donderslag bij heldere hemel. Zijn relatiestatus op Facebook loog er niet om. Daar was te zien dat hij een relatie heeft met de Vlaamse Dorien, maar daar komt Timtation nu op terug.

Tim heeft geen relatie

De beste man is ‘gewoon’ vrijgezel vertelt zijn management aan RTL Boulevard. Dat laten ze niet alleen in een statement weten, maar ook op Facebook. Dorien heeft haar Instagram account zorgvuldig afgeschermd en zijn relatiestatus is weer veranderd naar vrijgezel.

Uh, oké. Was het weer zo’n kortstondige liefde zoals in de allerlaatste Temptation Island aflevering te zien was? Is het een stunt? We hebben geen idee.

Maar mensuh, hij is in ieder geval weer vrijgezel en daar mag geen twijfel over bestaan. Weet je dat ook weer.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Oei! De moeder van Timtation haalt uit en zegt dat Deborah vreemdging vóór Temptation Island

Reageer op artikel:
Wacht even… Tim van Temptation Island heeft helemaal géén relatie
Sluiten