Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 mei 2018

Leert Tim het dan nooit? Hij had een nieuwe vriendin waarmee hij óók wilde trouwen maar het is alweer uit

Tim Wauters uit Temptation Island lijkt maar één doel te hebben in het leven. Zo snel mogelijk trouwen en een gezin stichten. Zoals vrouwen rammelende eierstokken kunnen hebben, zo heeft Tim jeukend zaad. Hij wil zich voortplanten en het lijkt er steeds minder toe te doen met wie.

Tim die zichzelf inmiddels heeft omgedoopt tot Timtation, kwam natuurlijk met Deborah naar Temptation Island. Op het Thaise eiland wilde hij haar laten zien dat zij de liefde van haar leven was. Aan het einde van het programma zou hij met haar trouwen, de ring had hij al een tijdje in zijn gele zwembroek zitten.

Maar zo overtuigd als hij was van zijn liefde voor Debra Leemans, zo was hij even later overtuigd dat Cherish de liefde van zijn leven was. En hij beloofde háár de ring. De man had het al over trouwen en baby’s met haar. Maar tja, Cherry speelde gewoon een spelletje en zag Tim helemaal niet zitten.

Tim van Temptation Island 2018 heeft een nieuwe vriendin

Je zou denken dat Tim zijn lesje wel had geleerd. Dat je niet té snel van stapel moet lopen als je aan het daten bent, dat je überhaupt misschien niet te snel verliefd moet worden. Maar nee, Tim leert het nooit.

In de twee uur durende live uitzending van Tempation Talk zagen we een reportage van Tim en zijn – geblurde – nieuwe liefje. Och, wat was Tim weer smoorverliefd. In het fragment liepen de tortelduifjes zelfs langs een juwelier. En Tim zei dat hij toekomst zag in de relatie.

Of toch niet

Maar de nieuwe liefde van Tim zag er helaas geen toekomst meer in. En heeft de relatie alweer beëindigd.

Daar blijft Tim dan achter, met zijn jeukend zaad en de wens om snel te beginnen aan huisje, tuintje, kindje. Misschien dat er ooit een vrouw voorbij komt die ook zo impulsief is. Tot die tijd heeft hij het in ieder geval goed bij zijn moeder. Want dat is de vrouw waarmee hij nu samen woont.


Reageer op artikel:
Leert Tim het dan nooit? Hij had een nieuwe vriendin waarmee hij óók wilde trouwen maar het is alweer uit
Sluiten