Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 9 jul 2018

Mensen! Timtation heeft een gloednieuwe vriendin (en wij zijn benieuwd wanneer hij met haar wil trouwen)

Mensuh, mensuh: er is nieuws. Het was even stil rondom Tim, of eh... wat zeggen we? Timtation. Nadat de storm rond het televisieprogramma en dus ook rond hem is gaan liggen, hoor je niet zoveel meer over of van hem. Tot nu, want de beste man heeft weer een vriendin.

Het was overduidelijk dat Tim en zijn toenmalige vriendinnetje Deborah – spreek uit: Debra – niet voor elkaar bestemd waren. Dat meiske dat daarna kwam was het óók niet voor hem. Maar dat geeft niet, want hij hoeft niet langer alleen door het leven te gaan.

De nieuwe vriendin van Tim

Op Facebook heeft de Temptation Island-kandidaat namelijk zijn relatiestatus van ‘vrijgezel’ veranderd naar ‘heeft een relatie’. En hij doet z’n best om zijn nieuwe lief vooral niet anoniem te houden. Maak kennis met Dorien Haesevoet, de nieuwe vlam van Timtation.

Wat weten we over Dorien?

Ze is blond, knap en met haar 21 jaar een stuk jonger dan den Tim, maar hé. Dat maakt tegenwoordig ook niet veel meer uit. Ze woont (of komt uit) het Vlaamse Diest en haar aantal volgers groeit rapido sinds het nieuws naar buiten kwam. Inmiddels heeft ze haar Instagram account afgeschermd.

Eens kijken hoe snel Tim met zijn Dorien wil trouwen. 😉

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Mensen met dit sterrenbeeld worden héél snel verliefd en ja hoor, Timtation staat ertussen

Reageer op artikel:
Mensen! Timtation heeft een gloednieuwe vriendin (en wij zijn benieuwd wanneer hij met haar wil trouwen)
Sluiten