Renée
Renée | LinkedIn Love 8 aug 2018

Vriendinnenuitje! Timtation geeft nu een flirtcursus voor jou en de meiden

LOL. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor jullie vriendinnenuitje? Dan hebben wij een héél goed idee voor je. Leer een partijtje flirten door Tim van Temptation Island. Dat kan zomaar mogelijk zijn, zo vertelt ‘ie aan de Belgische Story.

Want als leren flirten geen leuke avond wordt, dan weten wij het ook niet meer. Samen met je beste vriendinnen heb je natuurlijk gezien hoe Tim in Temptation Island Cherish om zijn vinger probeerde te winden. Je snapt dat je hier ontzettend veel van kunt leren.

Flirten met Tim van Temptation Island

Grapje natuurlijk, Tim deed tijdens Temptation Island inderdaad enorm zijn best om Cherish voor zich te winnen. Om vervolgens keihard gedumpt te worden op televisie. Arme hij.

Misschien is hij niet de beste persoon om van te leren, maar we kunnen ons voorstellen dat het wel héél gezellig wordt met Timtation. Samen met een seksuologe heeft hij al één cursus gegeven. Blijkbaar was het zo’n succes dat ‘ie het vaker wil doen.

Wie weet krijg jij dus ook wel de kans om Timtation een avondje in te huren. Dan moet de prins op het witte paard wel voorbij komen, toch?

Mensen met dit sterrenbeeld worden héél snel verliefd en ja hoor, Timtation staat ertussen

Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Vriendinnenuitje! Timtation geeft nu een flirtcursus voor jou en de meiden
Sluiten