Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 20 sep 2018

Hoe dan?! Tim van Temptation Island is na een paar weken alweer vrijgezel

We kennen Tim Wauters allemaal nog wel van Temptation Island. De “no girls allowed unless Deborah Leemans” deelnemer noemde Rani Vanderheeren vorige maand de liefde van zijn leven. Maar helaas, het is alweer uit.

Temptation Tim weer single

Het zit Tim maar niet mee in de liefde. Hij werd bekend met zijn deelname aan Temptation Island samen met zijn toenmalige lover Deborah Leemans. Nu weten we allemaal hoe dat is afgelopen. Hij brak haar hart en was hoteldebotel op verleidster Cherish.

Dat werd in Nederland en België natuurlijk helemaal niks. Dorien kwam toen in zijn leven, maar verdween ook al snel met de noorderzon. Vorige maand dacht hij de liefde van zijn leven in Rani gevonden te hebben, maar dat is na deze korte tijd ook weer voorbij.

Tim temptation island vrijgezel

Over de breuk

Temptation Tim vertelt aan weekblad TV-familie: “Jaloezie heeft onze relatie genekt. Rani wilde niet dat ik met fans op de foto ging. Hypocriet, want zij danste regelmatig sensueel met andere mannen.”

Of Rani vreemdging, is niet helemaal duidelijk. Tim wilde op die geruchten in ieder geval niet ingaan. Hij zegt: “Ontrouw? Dat is een groot woord. Maar ik heb wel foto’s gezien waarop de ze wel heel close was met andere mannen, terwijl ze zelf heel jaloers was.”

Wij vinden het toch wel een beetje sneu voor Tim. Wie weet vindt hij volgende week wel weer een nieuwe lover. Maar zelf lijkt Tim maar van één ding spijt te hebben. Hij zegt namelijk: “Misschien had ik onze relatie niet direct op de sociale media moeten aankondigen …”

Flirt lessen

Zelf is de breuk van de prille relatie tussen Tim en Rani voor hem geen reden om stil te zitten. Hij laat weten dat hij enorm zelfverzekerd is en alle vertrouwen in zijn flirt-technieken heeft. Zoveel vertrouwen zelfs, dat Tim heeft besloten om binnenkort flirt lessen te geven. Wij zijn benieuwd.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Oei! De moeder van Tim haalt uit en zegt dat Deborah vreemdging vóór Temptation Island

Flair

Reageer op artikel:
Hoe dan?! Tim van Temptation Island is na een paar weken alweer vrijgezel
Sluiten