Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 3 sep 2018

We kunnen het niet meer bijhouden! Tim heeft wéér een nieuwe vriendin en ze is de liefde van zijn leven

Nee, dit is geen herhaling van een eerder bericht. Twee maanden geleden schreven we namelijk ook al dat Tim Wauters een nieuwe vriendin heeft, dat bleek maar van korte duur te zijn. Timtation heeft wéér een nieuwe vriendin en nu heeft hij écht de liefde van zijn leven gevonden (uhum).

Nooit eerder werd iemand op Temptation Island zo snel verliefd op iemand anders als Tim. ‘Debra’ Leemans was binnen een paar dagen verleden tijd en hij stortte zich volledig op de blonde Cherish.

Veel te hard van stapel

Zo snel als hij zijn zinnen zette op Cherish, zo snel was zij weer weg (en wij snappen wel waarom). Tim leek zo verliefd dat we dachten dat hij nooit meer over zijn liefdesverdriet heen zou komen.

Wel dus, binnen een paar weken (op 9 juli om precies te zijn) had hij al weer een nieuwe vriendin: Dorien. ‘Da meiske’ heeft het ook niet lang volgehouden blijkt nu.

De liefde van zijn leven

We zijn nog geen twee maanden verder en we kunnen het eigenlijk niet geloven, maar de Aalstenaarse sjansbal heeft wéér een nieuwe vriendin. Niet zomaar een vriendin, ze is de liefde van zijn leven.

Dat moet natuurlijk bekroond worden met een Facebook official en dat deden de twee dan ook dit weekend:

Tim en zijn grote liefde Ranii zijn dolgelukkig met elkaar en we gunnen ze natuurlijk het allerbeste. We weten nog niet of de lovebirds al trouwplannen hebben, maar Tim kennende zal dat niet lang meer duren.Cherish your love Tim, cherish your love…’

Chaggie? Met dit eten zeg je vaarwel tegen je mood swings

Reageer op artikel:
We kunnen het niet meer bijhouden! Tim heeft wéér een nieuwe vriendin en ze is de liefde van zijn leven
Sluiten