Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 29 mrt 2018

Top plan! Bij deze bar in Amsterdam kun je terecht voor Tinder Tuesday

Als je single bent en in de regio Amsterdam woont, ken je Escobar waarschijnlijk wel. Want dit is een van de bars in de stad waar het krioelt van de knappe mannen. (Serieus, als je je afvraagt waar alle knappe mannen zijn, check dit lijstje). En deze bar heeft nu is heel leuks bedacht, namelijk Tinderavonden.

Als je je niet meer in je favoriete kroeg durft te vertonen, omdat je iedere week met een andere date aan de bar hangt of aan een tafeltje zit, heeft Escobar de oplossing. Deze bar in Amsterdam komt met Tinder Tuesday en het is een fantastisch concept.

Iedere dinsdag Tinder Tuesday bij Escobar in Amsterdam

Wat het precies inhoudt: iedere dinsdag kun je met je Tindermatch terecht voor een hapje en drankje bij de bar. Daar kun je meedoen aan de TTT, de Tinder Tuesday Tasting. Wat gewoon betekent dat je gerechten kunt delen. Maar, je krijgt wel een love potion (een drankje) van het huis.

Heb je geen Tinderdate kunnen vinden? Dan ben je ook welkom en krijg je óók een drankje van het huis. Als dat geen service is, weten wij het ook niet meer. Je kunt dan ook ter plekke gematcht worden aan een manspersoon. Als je het aandurft.

Het lijkt ons in ieder geval de perfecte methode om eindelijk die man aan te spreken die je altijd bij Escobar ziet, maar waarvan je het idee hebt dat ‘ie out of your league is (is ‘ie natuurlijk niet, want jij bent prachtig).

Sla je slag en je hebt ook nog eens een topavond bij een van de leukste bars van de stad. Win-win.

Meld je hier aan.

Reageer op artikel:
Top plan! Bij deze bar in Amsterdam kun je terecht voor Tinder Tuesday
Sluiten