Redactie
Redactie Love & Seks 20 jul 2020
Leestijd: 4 minuten

Lukt het (niet) in de liefde? Dit is het Tindertype waar jij op valt volgens je sterrenbeeld

Geef toe, jij swiped wat af op Tinder. En als je dat nu niet doet, dan heb je het ooit weleens gedaan. Je weet dan ook dat je altijd een bepaald Tindertype tegenkomt. Wist je al dat je op één van die types valt op basis van je sterrenbeeld?

Nee? Hoog tijd om een Tindertype te koppelen aan jouw persoonlijkheid en sterrenbeeld. Dat verklaart waarom je iedere keer lukt of juist mislukt in de liefde.

Op welk Tindertype jij valt op basis volgens je sterrenbeeld

Zoek snel jouw sterrenbeeld op, want het is tijd om erachter te komen wat jouw type nu eigenlijk is. Wij vertellen je het hieronder.

♈ Ram

Jouw Tinder type is de wereldreiziger. Je weet wel, die man/vrouw die alleen maar reisfoto’s van zichzelf deelt op Tinder, omdat reizen zijn of haar grootste passie is. Het voordeel van de wereldreiziger is dat – mocht het wat worden – je altijd op avontuur gaat. Het nadeel is dat dit type zich niet snel wil settelen. Er moet immers nog zoveel ontdekt worden.

♉ Stier

Jij valt op de prins(es) op het witte paard. Eén van je sterkste eigenschappen is het feit dat je zo betrouwbaar bent. Daarom is dat voor jou een vereiste als je gaat daten. Jouw potentiële lover moet je kunnen vertrouwen. Daarom scheid je op Tinder al het kaf van het koren. Zo vis je parels ertussenuit die wél relatiemateriaal zijn.

♊ Tweelingen

Jouw type is de festivalganger. De festivalganger is het uitbundige type dat geen festival overslaat en dat zie je duidelijk terug aan de Tinder foto’s. Het liefst worden er hierbij kiekjes gedeeld met blote bast en een zonnebril op. Pas bij deze types op dat ze niet te oppervlakkig zijn.

♋ Kreeft

Je kunt er niet omheen, jij valt op de player. De player weet precies wat hij/zij moet zeggen om jou voor zich te winnen. Omdat jij een hopeloze romanticus bent val je hier al snel voor. Soms lukt het je om de player te temmen, maar lang niet altijd staan ze ervoor open om hun wilde haren te verliezen.

♌ Leeuw

Een Leeuw valt op de gekkie. Omdat jij je snel verveelt ben je op zoek naar iemand die je leven interessant houdt. Daarom voel je je al snel aangetrokken tot dit type. De gekkie weet wel hoe jij de tijd van je leven kunt beleven.

♍ Maagd

Het Tindertype van een Maagd is de catfish. Jij bent perfectionistisch, ook als het om daten gaat. Je kijkt in eerste instantie naar het uiterlijk, daarna probeer je de persoon in kwestie te doorgronden. Helaas kom je er dan uiteindelijk achter dat de catfish in het echt dus niet de persoon is die hij/zij op Tinder was.

♎ Weegschaal

Er is geen twijfel over mogelijk. Jouw Tindertype is de sociale vlinder. Je vindt het namelijk onwijs relaxed om iemand te daten die net zo makkelijk in de omgang is als jij. Je komt bij dit type er al snel achter dat jullie dezelfde interesses hebben. Niet gek dat je iedere keer weer voor de sociale vlinder valt, dus. Pas wel op voor de groepsfoto’s.

♏ Schorpioen

Als je iets aantrekkelijk vindt, dan is het wel iemand die je aan het lachen maakt. Daarom val je op de grappenmaker. Een date is voor jou geslaagd als je de hele tijd hebt gelachen, dus blijf vooral zo doorgaan.

♐ Boogschutter

Als iemand jouw hart steelt, dan is het wel de dierenvriend. Je kunt er niks aan doen, maar al die foto’s met zijn/haar hond, kat of vis vind je zó schattig dat je wel naar rechts moet swipen.

♑ Steenbok

Van alle Tindertypes val jij stiekem op de fitnessfreak. Je vindt het helemaal niet erg om al die ontblote lichaam-foto’s te checken, want je gaat er maar al te goed op. Het is voor jou nu eenmaal belangrijk dat je potentiële lover goed voor zichzelf zorgt en fitness hoort daarbij.

♒ Waterman

Oh, oh, oh, krijg jij ooit genoeg van de lustige lover? Je weet dat je op Tinder niet op zoek gaat naar een serieuze relatie. Daarom gebruik je het liever als een makkelijker manier om nieuwe mensen te… ontmoeten. Voor nu vind je dat helemaal prima en heb je geen behoefte aan iets serieuzers.

♓ Vissen

Je wil het niet, maar toch val je keer op keer voor de vreemdganger. Eén van de eigenschappen van Vissen is het feit dat je makkelijk te misleiden bent. De vreemdganger weet precies wat hij/zij moet zeggen om jou te verleiden. Hoe kun je daar nu nee tegen zeggen? Pas op dat je niet je hart laat breken als blijkt dat hij/zij al een partner heeft.

Lees ook: Yikes! Dit is jouw afknapper in bed volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Lukt het (niet) in de liefde? Dit is het Tindertype waar jij op valt volgens je sterrenbeeld
Sluiten