Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 2 april 2019

Wil je indruk maken op je potentiële lover? Deze tips hebben meiden in hun flirtboekje staan

Je hebt iemand op het oog en na één keer oogcontact maken verwacht je dat diegene de hint snapt. Helaas werkt dat in veel gevallen niet. Schrijf de volgende tips op als je je soms weer een complete beginner voelt, want dit helpt je op weg.

Omdat wij begrijpen dat flirten niet voor iedereen is weggelegd en je soms liever keihard wil wegrennen voor de liefde, hebben we de basics op een rij gezet. Wanneer je deze vijf dingen doet heb je jouw ‘toekomstige’ lover zo aan de haak geslagen.

Zo word je een handige Harry in flirten

Geen geboren flirter? Geen probleem. Want hij of zij wil alleen jou, en jou alleen, na het gebruiken van deze tips.

1. Subtiele aanraking

Volgens onderzoek is het al zo makkelijk. Wanneer je iemand aanraakt vind word je eigenlijk gelijk al een stuk aantrekkelijker, intelligenter en uh, zelfs langer gevonden. Een subtiele aanraking kan dus al genoeg zijn.

2. Vraag om hulp

Eigenlijk is het altijd fijn om te weten dat iemand je hulp nodig heeft, toch? Dat geldt dus ook voor je crush. Wil je een poging wagen om te flirten? Vraag hem of haar dan om hulp, al is het met iets kleins zoals dat je fietsband leeg is en jij echt even niet meer weet hoe je het kan fixen. Als onafhankelijke vrouw kan jij dit prima zelf, maar als diegene je even wil komen helpen is dit natuurlijk geen enkel probleem.

3. Lach samen

Heel erg voor de hand liggend, maar mensen vinden het vaak belangrijk om grappig gevonden te worden. Je hoeft echt niet om elke zin die er wordt verteld op de grond te rollen van het lachen. Maar lach om wat grapjes die er worden gemaakt en je merkt dat diegene zich gewaardeerd en aangetrokken voelt.

4. Geef niet alles weg

Wat we hiermee bedoelen is dat wanneer je ‘toekomstige’ lover je een appje stuurt met wat je dit weekend hebt gedaan, je niet gelijk een uitgebreide samenvatting hoeft te geven. Vertel bijvoorbeeld dat je zaterdag naar een leuk feestje bent geweest maar laat het daar ook bij. Diegene gaat zich dan weer afvragen wat voor leuk feestje dit dan was en dit maakt je onbewust interessanter waardoor je crush nieuwsgierig blijft naar jou.

5. Houd het speels

Houd het vooral luchtig voor, tijdens en na een date. Wees speels en klets gezellig met diegene, waardoor hij of zij inziet dat jij een hartstikke gezellige dame bent. De diepere onderwerpen kan je altijd voor later bewaren.

Lees ook: Zo word je een pro in het sturen van een berichtje na een leuke date

Reageer op artikel:
Wil je indruk maken op je potentiële lover? Deze tips hebben meiden in hun flirtboekje staan
Sluiten