Renée
Renée Beauty en Style 12 nov 2019

Droom je van lange wimpers? Deze tips helpen om je wimpers super snel te laten groeien

Is het je droom om wimpers te krijgen die zo lang zijn dat je voor alle drama in je leven weg kunt vliegen? Mooi, dan ben je bij Beautify aan het goede adres. In dit artikel zetten we de veel voorkomende wimperproblemen en oplossingen voor je op een rij. Verwelkom je lange wimpers alvast, want ze komen met de nodige liefde zo weer terug.

Wimperextensions zijn officieel cancelled als je de volgende problemen aanpakt. Vallen je wimpers als bosjes uit en heb je geen idee meer wat je moet doen? Volg dan de volgende adviezen op.

Help! Hoe krijg ik weer lange wimpers?

Heb je last van wimperuitval, zijn je wimpers in slechte conditie na het zetten van wimperextensions of ziet het er simpelweg mwah uit? Je wil ongetwijfeld iedere wimper de liefde geven die het nodig heeft. Hoog tijd om de issues die je hebt aan te pakken en de allermooiste wimpers van je leven te krijgen.

1. Reinigen, reinigen, reinigen

Als je écht goed voor je wimpers wil zorgen, reinig je iedere dag je gezicht grondig. Voor je ogen gebruik je het liefst een speciale reiniger. Eentje die mild is en op een zachte, maar effectieve manier al je make-up verwijdert is precies waar je naar op zoek bent.

2. Masseren, niet wrijven

Het is oh zo lekker om in je ogen te wrijven, maar als lange wimpers hebben je doel is, kom je hier helaas niet ver mee. Wees lief voor je wimpers. Haal je bijvoorbeeld mascara weg? Masseer de reiniger dan zachtjes in de wimpers in plaats van dat je ruwe, vegende bewegingen gebruikt.

3. Wimperkruller

Is je wimperkruller je beste vriendin? De tool waar je altijd op kunt rekenen? Dan wil je die misschien de komende tijd even gedag zeggen. Als je je wimperkruller verkeerd gebruikt is de kans groot dat je wimpers het opgeven. Gebruik je wimperkruller daarom alleen voor speciale gelegenheden als je ze wil laten groeien.

4. Haarvitamines

Heb je al van haarvitamines gehoord? Je hebt de blauwe beertjes van Sugarbearhair, maar ook de vegan gummies van OASE. Je kunt ook pillen kopen voor je huid, haar en nagels, daar zit een flinke dosis biotine in. Als je dit in ieder geval drie maanden dagelijks slikt merk je dat je haar en dus ook je wimpers in betere conditie zijn. Met andere woorden: je wimpers krijgen nu meer de kans om zich om te poppen tot lange wimpers.

5. Alcohol

Wat je ook gebruikt rondom ogen, zorg ervoor dat er geen ethyl alcohol in zit. Dit ingrediënt kan je wimpers en huid uitdrogen. Als je graag lange wimpers wil, wil je juist hydrateren. Check dus snel je reiniger en oogmake-up om te zien of dit ingrediënt op de lijst staat. Lees hier meer.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom je van lange wimpers? Deze tips helpen om je wimpers super snel te laten groeien
Sluiten