Tips om je geknoeide nagellak er snel af te halen

Niks vervelender dan wanneer je eindelijk na veel moeite je nagellak overal even dik hebt opgesmeerd, de rest van je vingers ook een lakje hebben gekregen. Hoe los je deze knoeiboel het snelste en vooral netjes op?

Pen

Als we voor het echte gereedschap gaan is de O.P.I Nail Corrector pen de oscar op het gebied van nagellakremover. Met deze pen teken je met gemak de restjes nagellak weg.

Wattenstaafje

Een wattenstaafje dopen in je nagellakremover werkt ook prima, maar het is iets minder makkelijk om het strak te doen. Kijk dus goed uit dat je niet per ongeluk het staafje tegen je nagel aandrukt met het schoonmaken. Dan kun je namelijk weer opnieuw beginnen.

Onder de douche

Het klinkt misschien gek maar wanneer je handen warm worden verwijdert de douche eigenlijk bijna vanzelf de restjes nagellak op je handen. Nagellak is namelijk wel zodanig gemaakt dat het echt niet op huid blijft zitten. Het klinkt een beetje voor de hand liggend, maar het werkt nog altijd het beste. Het verwijdert precies de restjes en laat je nagellak verder intact. Nog last van nagellak op je nagelriemen? Dit kun je er onder de douche ook gemakkelijk maar voorzichtig er vanaf peuteren. Wel voorzichtig, je wil geen wondjes maken.

Reageer op artikel:
Tips om je geknoeide nagellak er snel af te halen
Sluiten